loading...

четвъртък, 19 април 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал разбира, че брат му Тарък също го е предал и е комбина с Емир, обявява фалит и прехвърля фирмата си на Емир, Нихан попада в клопка и не може да си тръгне от дома на Асу (20-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Зейнеп се обажда на Хакан. Иска да се видят заради Емир. 

Нихан тършува в жилището на Асу. Кемал ѝ се обажда. Тя говри с него много тихо. Казва ѝ, че фалира, защото Асу е предала на Емир финансовата информация.

Емир се готви да подпише споразумение за управлението на фирмата на Кемал.

Тарък отива да предаде информацията, получена от Зехир. Последният го проследява.

Вилдан не е съгласна сестра ѝ да има връзка с Айхан.

Зехир снима Тарък как предава информацията на Емир. 

Докато Нихан тършува, Асу се прибира вкъщи. Неканената гостенка се крие под леглото. Асу се преоблича и излиза от стаята. После отново се качва горе и Нихан се крие в гардероба.

Кемал гледа снимките и побеснява от предателството на брат си. Двамата с Тарък се скарват. Кемал го гони от фирмата.

Докато Нихан чака в гардероба, Галип се обажда на дъщеря си. Асу му казва, че не го приема за баща. Нихан чува този разговор.

Вилдан звъни на дъщеря си, но Нихан ѝ отговаря със съобщение. 

Емир запознава Дениз с майка си. Кемал му се обажда. Емир го пита дали е взел решение.

Зейнеп пита комисаря, защо е станал човек на Емир. Той отговаря, че е заради брат му.

Кемал отива в дома на Емир. Казва му, че ще му даде цялата фирма заедно с акциите на Козджоулу и подписва договора за прехвърляне.

Зейнеп разпитва Хакан какво знае за Емир. Той отговаря, че Емир му е забранил да разследва убийството на Озан, изгонил го от прокуратурата и го е заплашвал с брат му.

Кемал намира решение, за да си върне изгубеното. Иска от секретарката си всички договори за термоядрената централа, която са щели да строят през 2015-а година.

Емир продължава да търси Нихан, но тя не си вдига телефона. Изпраща му съобщение. 

Кемал отива у Асу. Емир ѝ звъни. Той вдига телефона и му казва да стои по-далеч от годеницата му. Казва на Асу, че вече е фалирал, защото Емир го е принудили и я пита дали ще го приеме такъв. Нихан подслушва целия разговор, криейки се, но Кемал я открива. Тя го моли за помощ.

Емир започва да търси жена си. Отива в ателието и разпитва Ясемин. Взима ѝ телефона и звъни на Нихан. Тя отново не вдига.

Асу предлага на Кемал да оглави нейната фирма. Той отказва. Заявява, че ще си върне всичко, което е взел от Емир.

Нихан настоява Кемал да й помогне. За да разсее Асу, той я води на горния етаж и Нихан си тръгва....

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...