loading...

неделя, 22 април 2018 г.

Утре в "Моят живот": Атеш откупва фирмата на Мехмет и се връщат в имението, Зейнеп вижда Ефсун и Оркун заедно и е сигурна, че имат връзка, Бахар решава да сдобри Арда и Ефсун (23-и април)

Прочетете какво ще се случи утре (23-и април) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Атеш решава да откупи холдинга на Атахан. За целта ипотекира цялото си имущество. Безчет прием парите, на заявява, че никога няма да забрави, че фамилия Атахан е отговорна за смъртта на Джемал.

Ганимет порицава Ефсун, че е опетнила името на близките си, оставяйки цяла вечер с непознат мъж. 

Асъм е учуден, когато научава, че синът му с лекота е готов да зачеркне брака си с Ефсун. 

В затвора Хюлия получава нервна криза. Кенан уверява Хюлия, че адвокатът е задействал процедура за скорошното ѝ освобождаване. 

Бахар е щастлива, че с близките си се връщат в имението Атахан. Благодари на Атеш. 

Арда е изненадан, когато разбира, че Хюлия е в затвора. Уведомява Мехмет, че с баща му ще останат да живеят заедно с тях във фамилната къща. 

Бахар решава да помогне на Ефсун и Арда да се сдобрят. 

Оркун посещава Ефсун. Настоява да се качи в колата му, за да поговорят. Ефсун го обвинява, че заради него Арда я е напуснал. Зейнеп вижда Ефсун и Оркун заедно. Убедена е, че имат връзка. Оркун дава част от печалбата на Ефсун и ѝ предлага да работят заедно. Тя обаче отказва да му партнира. Заканва се да си отмъсти, че я е измамил. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...