loading...

вторник, 24 април 2018 г.

Утре в "Моят живот": Ефсун заживява при Оркун, Арда целува Зейнеп, Безчет разкрива пред медиите, че Атахан са убийците на Джемал (25-и април)

Прочетете какво ще се случи утре (25-и април) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Арда е подтиснат. Моли Волкан да отиват в нощен клуб, за да се разведри. Канят и Зейнеп. Султан обаче не ѝ позволява. Въпреки забраната на Султан, Зейнеп я изкачва да заспи и излиза. 

Арда информира Мехмет, че иска отново да работи в холдинга. 

Ефсун се съгласява да си сътрудничи с Оркун, при условие, че той погаси дълговете на близките ѝ. 

Арда помага на Зейнеп да се върне към модния бизнес. 

Оркун приютява Ефсун в дома си. 

Ефсун се натъжава, когато прочита във вестника, че Арда е оповестил публично, че са разделени. 

На пресконференция на фирма "Атахан" и в присъствието на журналисти, Безчет настоява Атахан да разкрият за убийството на Джемал. 

Арда принуждава Хюлия да разкрие пред местни медии, че с Асъм отново се женят. Кенан е разстроен от новината. Заплашва да си отмъсти за унижението. 

Ефсун придружава Оркун на модно ревю. Арда също е сред присъстващите. Разгневен е, когато ги вижда двамата. За да подразни Ефсун, Арда целува Зейнеп. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...