loading...

сряда, 25 април 2018 г.

Утре в "Моят живот": Ефсун хваща Зейнеп за гушата, а Зейнеп лъже Султан, че Ефсун я е ударила с дърво, Арда отива при Зейнеп и тя го прегръща (26-и април)

Прочетете какво ще се случи утре (26-и април) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Ефсун придружава Оркун на модно ревю. Арда също е сред присъстващите. Разгневен е, когато ги вижда двамата. За да подразни Ефсун, Арда целува Зейнеп.

Ефсун излиза и се разплаква. Орукн я следва, а тя му казва да се маха. Арда се обвинява и оставя Зейнеп насред пътя. 

Ефсун отива при Зейнеп и Султан. Ефсун хваща Зейнеп за гушата. Зейнеп започва да я бута, а Ефсун я удра в дивана. Зейнеп я заболява гърба, но на Ефсун не ѝ пука и си тръгва. 

Султан среща Ефсун на улицата, а през това време Зейнеп ги вижда и започва да крещи. Лъже Султан, че Ефсун я е ударила с дървото. Султан звъни на Арда и той отива да види какво става със Зейнеп. Зейнеп прегръща Арда. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...