loading...

четвъртък, 26 април 2018 г.

Утре в "Скъпи наследници": Всички се събират на една маса за Бъдни вечер (27-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (27-и април) в 75 епизод на българския сериал "Скъпи наследници", излъчващ се всяка делнична вечер от 18:00 часа по bTV.

Венета (Ивана Папазова) е твърдо решена да събере всичките си познати в Бели Вит на вечеря за Бъдни вечер. Отказът на Ани (Лорина Камбурова) провокира признанието на домакинята, че Катя (Даяна Ханджиева) и Румен (Любо Ковачев) са се сгодили. Венета успява много ловко да убеди и Косьо (Георги Кадурин) да се присъедини на сбирката.

Въпреки първоначалното нежелание на Васко (Антоний Аргиров) да бъде в компанията на Диди (София Бобчева) за празника, оправдавайки се с дъщеря си, магазинерката все пак се озовава в дома на Дочеви. Как ще реагира на появата й Рая - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

За Милица (Койна Русева) това се оказва един от най-драматичните дни. Поредният й откровен разговор с Цветан (Веселин Калановски) ще предизвика кметският наместник да реагира крайно и да я изгони от хотела си. А какво ще педизвика сълзите на Станислав (Петко Венелинов) - разберете от 18:00 часа по bTV.

Всичко изглежда върви по вода за Катя и Любо. Лекарката признава на майка си, че се чувства спокойна с него, макар че според Венета тя се опитва да избяга чрез годежа си. Хубавата вечер обаче ще се превърне в кошмар за двойката, след като Любо получава неочавано съобщение от бившата си любовница.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...