loading...

неделя, 1 април 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Фикрет започва да трови Нур с хапчетата на Иджлял, Джахит казва на Назан, че на Елмаз й предстои тежко раждане (2-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (2-и април) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Нур е изненадана от реакцията на Ийт, относно чувствата на Фатих. Той отговаря, че е преодолял всичко, защото го интересуват нейните чувства. Нур го пита дали Фикрет е едно от тези изпитания. Съобщава му, че има неща у приятелката си, които я смущават. Ийт казва, че просто с нея притиска брат й. Нур му обяснява, че сега това момиче не е същото, което доведоха в Истанбул. Настоява Фикрет да си тръгне. Сестрата на Фатих подслушва разговора между двамата влюбени. Ийт се съгласява с любимата си. Нур е спокойна от разбирането, което получава от човека, който обича. Йит настоява заедно да спечелят сърцето на Мерт.

Фикрет звъни на Иджлял, но тя не иска да говори с никой. Съседката отива най-нагло при своята партньорка. Иджлял й отваря. Фикрет влиза при нея. Иджлял я гони от стаята си. Червенокосата настоява Иджлял да й помогне срещу Нур. Иджлял я гони най-настойчиво от дома си.

Елмаз вижда Фикрет да слиза. Приятелката на Нур казва, че е дошла да види Елмаз.

Назан се радва от шопинга. Прави се на щастлива, защото ще станат истински родители. Но когато трябва да се раздели със съпруга си, отново му натяква, че не може да търпи Елмаз. Назан казва на бременната, че ѝ брои дните до раждането. Елмаз се вбесява и започва да вика. Джахит не знае как да успокои двете жени. Назан твърди, че Елмаз е параноичка. Джахит предупреждава жена си да не се държи така с бременната.

Фикрет съобщава на Нур, че е взела решение да се изнесе. Решила е да отдаде къщата си в Адана под наем и с парите от там да си наеме дом в Истанбул. Нур се радва. Фикрет е взела лекарствата на Иджлял. Фикрет прави всичко възможно да изгони бабата от кухнята. Полива я с гореща супа. Баба Дуду отива да се преоблече, а Фикрет стрива от хапчетата в хавана. Елмаз пристига на гости. Фикрет настоява тя да сипе супата. Сервира първата порция на Нур. Възрастните протестират.

Фърат се обажда на Иджлял. Тя го предупреждава да не се появява пред Ийт. Фърат ѝ казва, че вече се е върнал в Истанбул. 

Ийт обяснява на Иджлял, че много я уважава като майка на детето му. Казва ѝ, че е сгрешил и че не ѝ е позволил да търси в друг човек чувствата, които не е успял да й даде. Но не може да приеме да държи до себе си Фърат. Иджлял го пита дали той ще се откаже от Нур.

Мерт се намесва в разговора им. Пита майка си, защо плаче и обвинява баща си, че я е разплакал заради онази лоша вещица. Мерт гони баща си и прегръща майка си.

Двете сестри коментират Емин. Ярен казва, че бедното момче като забогатее ще смени гаджето си. Ямур се опитва да опровергае сестра си.

Елмаз си спомня за майка си. Нур я успокоява. Пита братовчедка си защо е угрижена. Елмаз казва, че Назан пак ще ѝ скрои номер.

Джахит казва на жена си, че всичко, което прави на Елмаз, го прави на сина му. Състоянието на Елмаз е критично...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...