loading...

понеделник, 16 април 2018 г.

Утре в "Моят живот": 3 месеца по-късно: Гонят всички от имението и остават на улицата, появява се нов герой - Оркун (17-и април)

Прочетете какво ще се случи утре (17-и април) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Атеш успява да повали пастрока на Рейхан и се връща в болницата. Ефсун му казва, че Бахар е в критично състояние. Вика и Арда в болницата. 

По-късно лекарите съобщават, че операцията е минала успешно и Бахар е добре. Ефсун и Атеш са щастливи. 

Султан отива при Хайрие заради пожара на ателието. 

Бахар идва в съзнание. 

3 месеца по-късно...

Бахар и Атеш са при гинеколог. Бременността върви добре. 

Арда и Ефсун пък са в болницата заради лечението ѝ. Лекарят им съобщава, че за момента нищо не се получава. Ефсун е бясна и казва на Бахар, че няма смисъл да продължават да опитват. 

Хайрие и мафията, с която Джемал се е движил, нахлуват в имението Атахан. Безчет казва на Мехмет Емир, че е време да опразнят имението заради дълговете му. 

Появява се Оркун - бизнесмен, който казва на Ефсун, че ѝ се възхищава. Арда се ядосва и го пита как смее да говори така на жена му. 

Мехмет и останалите отиват да отседнат в хотела, но и там не ги пускат. Мехмет иска помощ от Атеш.

Атеш нахлува при Безчет и го удря. На Бахар ѝ прилошава. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

1 коментар:

  1. Много хубаво прекрасно, че Бахар се спасява с Атеш са щастливи и успява да се измъкне от лошият герой така му се пада на тоя малко му е Престъпник!

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...