loading...

понеделник, 2 април 2018 г.

Утре в "Черна любов": Нихан предлага на Кемал заедно да разкрият убиеца на Озан, арестуват Галип, Емир се заклева да отмъсти на Кемал за "доставката" (3-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (3-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

БУРАК ЙОЗЧИВИТ ЗА РЕВНОСТТА НА ЖЕНА СИ
Кемал се съмнява, че някой е влязъл в стаята на Озан и е променил уликите, за да изглежда като самоубийство.

Доставят майката на Емир в неговата къща. Той е потресен.

Нихан настоява час по-скоро да открият убиеца на брат ѝ. В това време Вилдан съобщава на дъщеря си какво се случва в къщата. Емир е полудял. Разпорежда се на охраната да разкара охраната.

Нихан пита Кемал защо е направил "доставката". Тя се притеснява, че войната между двамата ще се разрасне. Моли го да спре.

Галип отива в къщата на сина си. Звъни на лекаря, но никой не му отговаря.

Емир пита адвокатите дали има нещо, което трябва да знае. Асу гледа с ужас репортажа по телевизията. Емир ѝ съобщава, че Галип ще влезе затвора, но Кемал ще си плати. Заповядва на сестра си да не излиза никъде.

КААН УРГАНДЖЪОУЛУ СЕ ЗАВЪРНА В ТУРЦИЯ, А ОТ ЕСЕНТА И НА ЕКРАН
Емир е съсипан. Нихан отива при него. Моли съпруга си да не отговаря на действията на Кемал. Лекарят, който се грижи за болната, е изчезнал.

Кемал държи въпросния лекар. 

Полицаите викат на разпит Галип. Емур му казва, че ще му помага, въпреки че баща му му е забил нож в гърба.

Айхан благодари на Лейля, че му е показала къде е сърцето му.

Кемал иска да говори с Хакан за убийството.

Кемал и Емир се срещат. Двамата коментират случая с болната. Кемал съветва своя съперник да поговори с лекаря на майка си. Емир заповядва на Туфан да намерят този доктор.

Нихан разпитва майка си за обстоятелствата около смъртта на Озан. След което се опитва да научи от прислугата какво се е случило в този ден. Ефсане разказва за разговора на Емир по телефона.

НЕСЛИХАН АТАГЮЛ И КАДИР ДОУЛУ РЕКЛАМНИ ЛИЦА НА ОЧИЛА
Кемал се среща с бившия полицай.

Емир изпраща Зехра при Зехир, за да проучи ситуацията около болната жена. После казва на Асу, че Кемал ги държи с нещо за майка им. Настоява Асу да научи какво знае бъдещият й съпруг.

Зехра кани Зехир на вечеря.

Кемал иска да работи заедно с Хакан по разкриването на убийството. Заявява, че зад всичко отново стои Емир.

Нихан споделя с леля си, че вече е много объркана от всички тайни. Лейля ѝ казва, че сега е моментът да навреди на Емир и да започне с отмъщението си.

Айхан съобщава на Емир, че държи лекаря.

Галип споделя с адвоката си, че докторът не трябва да проговори...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...