loading...

вторник, 3 април 2018 г.

Утре в "Черна любов": Нихан поставя "бръмбар" в кабинета на Емир, Нихан разбира, че съпругът й е свързан с убийствто на брат й, Фехиме съобщава на Асу, че Дениз е дъщеря на Кемал (4-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (4-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

На гробището Нихан получава една брошура с покана да се видят с Кемал. Той я моли да постави подслушвателно устройство в статята на Емир. Тя не се съгласява. По покана на треньорите в спортната зала Нихан и Кемал излизат един срещу друг на ринга. Нихан си изкарва цялата ярост върху Кемал като не му спестява жестоките удари. Той се съвзема и ги блокира...

След този боксов мач Нихан се съгласява да монтира бръмбара.

В полицията Галип очаква решението на прокурора. Емир си стои в кабинета и наблюдава отстрани.

Асу се обажда на Кемал и му напомня, че ще вечерят с неговите родители.

Нихан поставя "бръмбара" в кабинета на Емир.

Кемал съобщава на Хакан какво е открил по случая с Озан. Бившият полицай съобщава на Емир разговора си с Кемал. Нихан подслушва всичко.

Кемал предлага на брат си да работи с него и да изплати дълговете си честно. Тарък се съгласява.

Фехиме казва на Асу, че бебето на Нихан е от сина ѝ. Асу е притеснена, че любимият ѝ няма да се ожени за нея, ако разбере тази тайна.

Нихан съобщава, че комисарят е човек на Емир. После определя среща на Кемал, за да се видят.

Асу пише съобщение на брат си, в което го моли да поговорят.

Айхан отива на гости на Лейля. В нейно присъствие се държи като влюбен ученик.

Нихан отива с детето при леля си. Емир забранява на всички да напускат стаите си до сутринта.

Зейнеп изпълнява нарежданията на Емир да се преструва пред брат си на изоставена жена. В това време Емир се обажда на сестра си и я вика у тях.

Емир обвинява баща си за всичко, което е направил с майка му.

Нихан и Кемал се срещат у Лейля, докато Айхан е там. След като Кемал чува записа на телефонния разговор, Нихан настоява двамата да отидат на срещата в гората...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...