loading...

вторник, 24 април 2018 г.

"Специален отряд" - премиерен сериал тръгва в България


Шемар Мур повежда "Специален отряд" (S.W.A.T.) по AXN от 01-и май (вторник)...

Вдъхновен от телевизионните сериали и хитовия игрален филм "S.W.A.T." с Колин Фарел от 2003-а, най-новата ТВ трактовка, посветена на спец частите на американската полиция, пристига в България на 01-и май (вторник) по AXN. Всеки вторник от 21:00 часа феновете на високобюджетните полицейски екшъни ще могат да гледат по един епизод от "Специален отряд".

В главната роля ще видим мускулестия красавец Шемар Мур, когото българската публика познава от друг мощен франчайз, излъчван по AXN, а именно "Престъпни намерения", в който Мур е в ролята на специален агент Дерек Морган цели 11 сезона.

В "Специален отряд" Шемар Мур е Даниел Харелсън, по прякор "Хондо" - бивш морски пехотинец, наскоро натоварен със задачата да ръководи специален тактически отряд - последната и най-надеждна защита на правозащитните сили на Лос Анжелис. Разкъсван между лоялността си към града, в който е роден и израснал, и предаността си към братята си по оръжие от военноморските сили, Хондо притежава всичко необходимо, за да бъде отличен водач на елитния отряд, докато преодолява различията между двата си свята.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...