loading...

понеделник, 2 април 2018 г.

Война за власт между майка и син във втория сезон на "Великолепният век: Кьосем"


Сериалът "Великолепният век: Кьосем" се завръща с втори премиерен сезон на 17-и април (вторник) по bTV. Рекорден бюджет от 1 милион лири е изразходван за заснемането на всеки от епизодите на един от най-успешните турски сериали по света.

Главните роли са поверени на най-известните актьори в Турция. В образа на Кьосем ще се превъплъти Нургюл Йешилчай, позната като Гюлсерен от "Твоят мой живот".

В първия сезон фокусът на сериала беше върху връзката на Кьосем султан и султан Ахмед Първи. Пристигнала в детска възраст в Истанбул като дар за султанския харем, на 15 години Кьосем вече е фаворитка на Султан Ахмед Първи, а острият ѝ ум, проницателността и силата й бързо я превръщат във владетелка на султанското сърце.

Във втория сезон ситуацията в харема се променя след смъртта на султан Ахмед Първи. Валиде Кьосем иска да управлява империята от името на сина си Мурад. В историята на империята за първи път има война за власт между майка и син. Силата на Кьосем султан ще бъде разклатена от железния юмрук на султан Мурад, който ще направи всичко, за да поеме властта в свои ръце.

Султан Мурад ще плати скъпо за властта си - той ще изгуби децата си, ще потушава пожари, бунтове и дори война. Ще нареди да убият братята му, но по време на неговото управление Османската империя ще просперира.

Сериалът показва и красивата любов на Мурад с принцеса Фария, изиграна от Фарах Зейнеп Абдулах. Родената през 1989 г. актриса е позната от "Времето лети" и "С Русия в сърцето".

Премиерните епизоди на "Великолепният век: Кьосем" започват на 17-и април (вторник) и ще се излъчват всеки делничен ден  от 20:00 часа по bTV!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...