loading...

понеделник, 23 април 2018 г.

"Господарят на небесата" с обновен състав и локации в Турция


Няма съмнение, че най-успешната продукция на Телемундо има име и това е "Господарят на небесата". Има зад гърба си пет сезона и скоро започва шестият.


Започва преследването и този път искат Аурелио Касияс жив или мъртъв. Това е началната точка на новата част. С екип, състоящ се от повече от 300 души, локации в различни щати на Мексико, голям състав и отиване на част от продукцията до Истанбул, Турция, този сезон обещава да е най-амбициозният на суперсериала, който след пет години в ефир се е позиционирал в най-гледаният в испаноезичната телевизия в САЩ.

Този сезон се връщат познатите лица Робинсон Диас, Кармен Ауб, Лиса Оуен, Алехандро Лопес, Иван Арана, Хесус Море и Мигел Варони, който също е и режисьор. Към тях се присъединяват Мария Кончита Алонсо, Хуана Ариас, Нинел Конде, Карлос Бардем, Исабела Кастийо, Гай Екер, Алберто Гера, Тали Гарсия, Даяна Гарос, Франсиско Гаторно, Фернандо Нориега.

Могъщият наркотрафикант ще бъде заобиколен от красиви жени в новите епизоди. Една от тях ще е Нинел Конде, която дебютира за Телемундо. Тя ще има една от главните роли в шестия сезон. Все още не се знае дали ролята й е положителна, или е отрицателна, но със сигурност много ще се говори за нея, както и за всички останали в супер сериала.

Шести сезон започва на 8 май в САЩ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!