loading...

петък, 6 април 2018 г.

В следващия епизод на "Полицаите от края на града": Калата обмисля да напусне полицията, Пацо и Крис решават да му помогнат


"Полицаите от края на града" по следите на трафиканти на изкуство този петък (07-и април) от 21:00 часа по NOVA!

Калата иска да бъде баща, а Къци се оказва със скрит арт талант в новия епизод на сериала...

Комисар Костов, в ролята на който е Ненчо Балабанов, поема временно управлението на РПУ Запад, заедно с инспектор Силвия Желязкова (Алекс Раева), а работата на спец екипа вече се следи под лупа. След пореден служебен гаф Пацо и хората му отново са обвинени в некадърност и има заплаха да бъдат преместени на по-спокойно място - в Рударци. Те виждат проблем, от който се нуждаят точно в този момент, за да натрият носа на Костов. Дали този път интуицията им на "топ ченгета" ще им помогне да се измъкнат от забърканата каша или ще ги подведе - предстои да видим в новия епизод на сериала в петък (07-и април) от 21:00 часа по NOVA.

Ненадейно инспектор Пламенов и неговите колеги стават свидетели на убийство, свързано с картина. Имат ултиматум - 72 часа да заловят убиеца. Решени са на всичко, за да разкрият канала за трафик на изкуство, те с готовност се заемат с поредния неразрешим случай. Трябва само да разменят картината срещу огромна сума пари и да заловят купувачите на местопрестъплението. Но тъй като не разполагат с оригинала решават... да го нарисуват. Къци (Алексей Кожухаров) ще покаже неподозиран талант, но това ще е само началото на поредица нови недоразумения и абсурдни ситуации, в които ще се забъркат главните действащи лица в "Полицаите от края на града".

Калата е поставен на кръстопът не само в професионален план, но и в личния си живот. Освен пристрастен към бившата си жена се оказва пристрастен и към антидепресанти, дори обмисля да напусне полицията. В опит да помогнат на приятеля си, Пацо и Крис решават да му подадат ръка и да заживеят... като едно семейство. Докъде обаче може да стигне това желание на Калата да има свое семейство, да бъде баща и какви рискове крие това негово влечение за околните - предстои да разберем съвсем скоро!

"Полицаите от края на града" продължава с нова порция комични ситуации и много позитивни емоции този петък (07-и април) в 21:00 часа по NOVA!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...