loading...

петък, 13 април 2018 г.

"Сега и завинаги" свършва, но Толгахан Сайъшман се завръща в ефир след месец с нов сериал


Финалът на "Сега и завинаги" е в понеделник (16-и април), но, дами, запазете спокойствие!

Любимецът на зрителите - Толгахан Сайъшман - се завръща само след месец, но в ефира на Diema Family... През май там тръгва най-новият сериал на екранния Ийт Козан - "Черна перла" (Siyah Inci), който ще се върти цяло лято. Новата поредица, която приключи в Турция само преди два месеца, ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:00 часа, на мястото на "Моят живот".

Партньорка на Сайъшман в новата лента е младата актриса Ханде Ерчел, позната от "Дъщерите на Гюнеш" (Güneşin Kızları) и "Любовта не разбира от думи" (Aşk Laftan Anlamaz). "Черна перла" стартира в ефира на Star TV през септември миналата година, като заради нестабилния си рейтинг, който не оправдава очакванията на продуцентите, приключва едва след 20 епизода в началото на 2018-а.

В "Черна перла" почитателите на Толгахан ще видят любимеца си в съвършено различен образ. От бизнесмен в "Сега и завинаги" в новата мелодрама актьорът се въплъщава в ролята на бедния рибар Кенан, който живее в малко селце заедно с любимата си Хазал. Бащата на момичето обаче е против връзката на двамата млади заради занаята на Кенан. По ирония на съдбата, героят на Сайъшман съвсем случайно открива същинско съкровище на дъното на морето - изключително рядка черна перла, която би могла да сбъдне и най-големите му мечти, но и да съсипе щастието и радостта му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...