loading...

понеделник, 9 април 2018 г.

"Моето перфектно семейство" тръгва днес по Телемундо


Тези петима млади хора ще бъдат пример за подкрепа между братя и сестри. Винаги обединени независимо от случващото се и независимо от правилата или пречките. Историята със Соня Смит, Лаура Флорес, Карла Монрой, Маурисио Енао и др. стартира днес, 9 април.

"Моето перфектно семейство" (Mi Familia Perfecta) събира отново Сабрина Сеара, Хорхе Луис Морено и Гала Монтес, които работиха заедно в супер продукцията "Господарят на небесата". Новата история се върти около Гереро, едно обединено, но и дисфункционално испаноезично семейство, сформирано от петима братя и сестри, които остават сами, когато баща им умира, а майка им Ирма Солис, която се играе от мексиканската актриса Лаура Флорес, е депортирана в Мексико.

Теленовела, която се снима от няколко месеца в Маями, има трима главни герои - Сабрина Сеара, Хорхе Луис Морено и Гала Монтес. "Това е една различна, свежа и много истинска история, с която много млади хора ще се идентифицират", споделя Сеара за  проекта, който бележи дебюта й като главна героиня и в който играе Ерика. "Моята героиня е социален работник, който се бори да обединява семейства. Тя е специално посветена в областта на децата и младите хора и търси справедливост за непълнолетните", издава тя.

Гала Монтес, която се завръща в Телемундо две години след излизането й от "Господарят на небесата", влиза в кожата на Марисол, младо момиче на 17 години, което мечтае да бъде професионален футболист. Без колебание отбелязва, че всички герои в тази нова продукция "са от реалния живот". "Никой герой не е съвършен или като тези, които сме свикнали да виждаме в теленовелите, които са като типичния перфектен и добър галан/мъж. Тук има герои, които правят грешки, както в истинския живот", обяснява тя.

Младата мексиканска актриса играе Марисол Гереро и е принудена да поеме ролята на майката за братята и сестрите си, когато е била на 12 години, защото майка им е бил депортирана в Мексико. Основната й страст е футболът, въпреки че няма достатъчно време да мисли за целите си от грижи за недостатъците на дома й.

Хорхе Луис Морено - мексиканският актьор влиза в кожата на Хосе Мария Гереро, по прякор "El Patas", благороден и лоялен човек, чиято основна грижа е да се грижи за трите си сестри и по-малкия си брат. Винаги е мечтал да бъде професионален футболист, но на 17 години той трябваше да се откаже от мечтата си. Той е незаконно в Съединените щати.

Габриел Тарантини - роденият в Америка актьор дава живот на Хулиан Гереро, мил, закачлив и красив млад мъж, който е магнит за неприятности заради това, че е импулсивен и незрял за вземане на решения.

Айноа Пас - младата актриса играе Лили Гереро, най-малката от Гереро. Тя е любяща и интелигентна, но й е необходима обич, тъй като израства в хаос и емоционален дефицит на едно дисфункционално семейство, белязано от липсата на майката. "Моето перфектно семейство" бележи дебюта на актрисата за Телемундо.

Лаура Чимарас - венецуелката играе Росa Гереро, млада жена, която след смъртта на баща си и депортирането на майка си не поема отговорността да стане майчината фигура за четиримата си братя и сестри и израства с чувството, че красотата й може да получи всичко, което поиска.

Тези петима млади хора ще бъдат пример за подкрепа между братя и сестри. Винаги обединени независимо от случващото се и независимо от правилата или пречките. "Моето перфектно семейство" разполага с изпълненията на Лаура Флорес, Соня Смит, която се завръща на екрана на Телемундо с тази история след близо три години отсъствие, Маурисио Енао, Карла Монрой, Хуан Пабло Шук, Корайма Торес, Даниела Наваро, Хосе Гийермо и др.


ОФИЦИАЛЕН СИНОПСИС НА "МОЕТО ПЕРФЕКТНО СЕМЕЙСТВО":

В квартал на Хюстън срещаме испанско семейство, обединено и нефункциониращо. Те са "Гереро": петима братя и сестри, останали сами, когато почива баща им, а майка им е била депортирана в Мексико.

Най-големият от Гереро е Хосе Мария, роден в Мексико и без документи. Наричат ​​го "Ел Патас", от малък заради способностите му с краката и топката. Патас винаги е мечтал да бъде професионален футболист, но той трябваше да се откаже от мечтата си, за да поеме отговорността за трите си сестри и по-малък брат. Роса е следващата, също без документи, много красива и "омагьосана". Израства, чувствайки, че с красотата си може да получи това, което иска. После идват близнаците, родени в САЩ и граждани на страната: Марисол и Хулиан, те са толкова различни, колкото неразделни. Тя, отговорна и много борбена ... той винаги е бил красавецът на квартала, неподправен, в беда, толкова безгрижен, колкото очарователен. И накрая се ражда Лили, любящо и интелигентно момиче, нуждаещо се от обич, белязано от отсъствието на родителите й.

Преди пет години майката на Гереро е била депортирана и взима болезнено решение: тя оставя децата си в Съединените щати, за да им осигури бъдеще в страната на възможностите.

Патас се събира с Ашли, с която имат син и на която той помага да преодолее зависимостите си. Въпреки това, постоянните падания на Ашли и нейните лични чудовища, са разрушили връзката им, отваряйки вратата на Ерика, отдадена социална работничка, която подкрепя Гереро, за да останат заедно като семейство, и която ще открадне сърцето на всички, особено на Патас.

Семейството ще осъзнае, че американската мечта не е лесно постижима и още повече за петима младежи на произвола на съдбата, които са отделени и са спрели да вярват в мечтите си, докато една от тях, Марисол, чрез нейната страст към футбол, дава надежда на братята си и им показва, че може да се мечтае. Въпреки че Марисол обича футбола, тя не го вижда като професия, тъй като знае само реалността на своя квартал. Но всичко ще се промени, когато Сантяго, треньор на женски футболен клуб, вижда господството на Марисол с топката. Той ще я накара да види, че тя има талант, който не трябва да пренебрегва, и Марисол ще започне да се стреми да стане професионален футболист, но ще има много пречки по пътя си. Всеки проблем на семейството й ще бъде пречка, която ще краде времето и вниманието й.

Патас, Росa, Maрисол, Хулиан и Лили са пример за подкрепа сред братята в това семейство на оцеляващи, които не показват своята привързаност с жестове, а с действията си. Винаги обединени, каквото и да се случва и независимо от правилата или препятствията, които трябва да бъдат преодолени.


За Карла Монрой това е завръщане към теленовелите след седем години отсъствие. "Щастлива съм да се върна към актьорството, което ме влече и заради което живея. За първи път имам възможност да играя пуерториканка, каквато съм и аз". По време на снимките преживя доста труден момент - раздялата с бащата на дъщеря й. "Бяха трудни моменти, болезнени, но това, че бях заобиколена от приятели, от отлични колеги, че се върнах към това, което ме влече, ми подейства добре. Към този процес трябва да се отнасяме с любов и благодарност, а не с омраза и отмъщение. Имаме дъщеря и най-важното е любовта ни към нея. Само Бог знае какво ще се случи".

Тази история е последната на Лаура Флорес за Телемундо. След петгодишно пребиваване в компанията тя казва чао. "Беше огромна благословия. Благодарна съм много и удовлетворена от успехите си в четирите продукции, в които играх". За "Моето перфектно семейство", където играе майката на главните герои, казва: "Обичам проекта, младите актьори са много добри и отлични професионалисти. Историята е силна и истинска. Точно такъв е животът на имигрантите в САЩ". За героинята си Ирма: "Аз съм борбена като нея. Като самотна майка не очаквам нещата да ми паднат от небето. Боря се за тях и винаги продължавам напред".

Това е важна роля и за Соня Смит, която ще видим в съвсем различна светлина. Тя е Дакота, непохватна жена с оскъдни ресурси и образование, която се чувства горда, че семейството й е "селяндурско".

След четирите години в "Госпожа Асеро", в които даде душата и сърцето си, за Маурисио Енао не беше никак лесно да приключи записите на супер сериала миналата година. Тогава не знаеше, че толкова бързо ще се върне на сета, тъй като едва приключил снимките на "Госпожа Асеро", от Телемундо му предлагат една от главните роли в "Моето перфектно семейство". "Героят ми Сантяго е напълно различен от предишния ми герой Пепе. Сантяго е по-зрял, историята е по-свежа и младежка. Много момичета ще се влюбят в този треньор. С Гала Монтес се разбирам много добре. Имаме много хубава химия. Искаме да накараме зрителите да се влюбят в тази история".

ТРЕЙЛЪР:
ОФИЦИАЛНИ СНИМКИ:
 СНИМКИ ОТ ЗАПИСИТЕ:

 ПРЕДСТАВЯНЕТО:

ПОСТЕР:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...