loading...

петък, 20 април 2018 г.

Сбогом на Берен Саат като Кьосем във "Великолепният век: Кьосем"


Тази вечер зрителите на bTV се сбогуваха с Берен Саат като Кьосем султан в сериала "Великолепният век: Кьосем"...

Днес приключи първият сезон на историческата сага, а с него и играта на любимата на милиони турска актриса. По повод оттеглянето си от проекта, през 2016-а Берен споделя: "Искам да се отдам на семейството и съпруга си, а и концепцията на сериала се променя"...

В понеделник (23-и април) започва вторият сезон на "Великолепният век: Кьосем". Той прави времеви скок от десет години, като в ролята на възрастната Кьосем ще гледаме Нургюл Йешилчай, позната на българските зрители като Гюлсерен от "Твоят мой живот".

В новите серии ситуацията в харема се променя... След смъртта на султан Ахмед I Кьосем иска да управлява империята от името на сина си Мурад (Метин Акдюлер от "Кварталът на богатите").

В историята на империята за първи път ще има война за власт между майка и син. Силата на Кьосем султан ще бъде разклатена от железния юмрук на султан Мурад, който ще направи всичко, за да поеме властта в свои ръце.

Сезонът ще покаже и красивата любов на Мурад с принцеса Фария, изиграна от Фарах Зейнеп Абдулах ("Времето лети", "С Русия в сърцето").

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...