loading...

понеделник, 2 април 2018 г.

"Капри" - италиански романтичен сериал завладява ефира


Познат италиански сериал се завърта отново в българския ефир...

"Капри" (Capri) е романтичното заглавие, което БНТ1 ще предложи на зрителите още от тази сряда (04-и април). Поредицата, която се състои от три сезона и общо 38 епизода, ще се излъчва в делничните дни от 16:30 часа в ефира на Националната телевизия.

"Капри" вече е въртян у нас, макар и преди близо 10 години. Сагата се позиционираше в ефира на TV7 през летните месеци на 2008-а и премина с изключителен успех. В главните роли ще си припомним Габриела Песион, Каспар Капарони ("Комисар Рекс"), Серджо Асизи ("Елиза") и Иза Даниели.

Историята:
Витория Мари е 24-годишна млада жена от Милано, завършила психология, на която ѝ предстои да се омъжи за Андреа. Месец преди сватбата тя научава, че е обявена за наследница на жена от остров Капри, за която тя никога не е чувала. Убедена, че става въпрос за недоразумение, тя се запътва към Капри, въпреки протестите на Андреа, който настоява тя да остане в Милано за приготовленията на сватбата им. От нотариуса тя научава, че наследява вила Изабела - едно великолепно имение, намиращо се в едно от най-невероятните кътчета на Капри.

Освен нея, наследници са Масимо и Умберто - внуци на въпросната Донна Изабелла, която Витория не познава. Очарован от красотата на Витория, Умберто решава, че тази необичайна среща е знак от съдбата и започва да я ухажва. От друга страна брат му Масимо, чаровен и мистериозен моряк, е доста подозрителен към появата на Витория, особено от момента, в който нейното присъствие се оказва препятствие за продажбата на имението. Принудени от своите финансови проблеми, двамата братя вече са обещали да продадат имението на една от най-влиятелните фамилии на о-в Капри.

На Капри Витория се чувства изгубена, въпреки че красотата на това място дълбоко ѝ въздейства. Междувременно Витория научава една тайна, която завинаги ще промени живота ѝ. Едно случайно открито писмо ѝ разкрива, че е била осиновена. За Виктория това е истински шок. Тя осъзнава, че с Капри вече я свързва не само едно екстравагантно наследство, но и цялото ѝ минало, което тя не помни и би желала да разкрие в детайли. Първата стъпка в нейното търсене е само едно име, написано в края на писмото на Донна Изабела - името на истинската ѝ майка Анджела. Всичко дотук е само началото на поредица от изненади, които я очакват в нейното настойчиво търсене.  Една история за любов и тайни, която се развива на един лазурен остров.

Едно възхитително и дълго пътешествие до Капри, изпълнено със забавни и сърдечни характери, интриги, великолепни жени и мъже, разкошни дрехи и кухня.

Сериалът е едновременно забавен и чувствен, а понякога дори сърцераздирателен.  Неустоимият чар на сериала "Капри" идва от великолепното преливане на природни красоти и усещането за живот извън обществото. В този омайващ сюжет по време на целия сериал главните сюжетни линии се преплитат с второстепенни, но също толкова завладяващи романтични истории за сбъднати и несбъднати мечти.

1 коментар:

  1. Страхотен сериал гледах го по ТВ7 преди години, красиви гледки от о-в Капри, прекрасни актьори, ще го гледаме отново, все пак е италиано! Браво на БНТ!

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...