loading...

петък, 25 май 2018 г.

"Любов под наем" - от 04-и юни по bTV Lady


bTV Lady завърта турския хит "Любов под наем".

Романтичната комедия с Елчин Сангу и Баръш Ардуч, която доскоро се въртеше по bTV, започва отначало от 04-и юни (понеделник) и ще се излъчва всеки делник от 22:00 до 23:00 часа с повторения на следващия ден от 11:00 до 12:00 часа по bTV Lady. В ефира на дамския канал ще се въртят епизоди с продължителност от 45 минути.

"Любов под наем" премина с огромен успех в ефира на bTV, където беше гледан от близо 500 000 души всеки обед от 13:30 часа.

Историята:
Дефне Топал е млада жена, която се оказва в центъра на любовна бъркотия. Тя се нуждае от пари, за да изплати дълга на брат си. Дефне се грижи за баба си, за своята по-малка сестра и за по-големия си брат, защото родителите им са ги оставили. Един ден мъж на име Йомер я целува внезапно, защото иска да се спаси от любовната среща, която леля му му е уредила. Лелята на Йомер – Нериман, вижда тази целувка без Дефне и Йомер да знаят. След това Нериман се появява при Дефне с предложение да се омъжи за Йомер, а впоследствие да го напусне. Нериман е готова да даде 400 000 лира, но Дефне се съгласява да вземе само 200 000 лири, които да даде на хората, на които брат й дължи пари. Младата жена започва работа близо до Йомер, без да подозира, че всъщност лелята я е наела да се омъжи за човека, който я е целунал. Дефне разполага с шест месеца, за да се омъжи за Йомер и да го напусне. Тя става негова асистентка и животът и на двамата се променя завинаги.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...