loading...

сряда, 9 май 2018 г.

Утре в "Моят живот": Арда записва самопризнанията на Зейнеп, Зейнеп пък намира диска от фаталната нощ, в която Арда убива човек, Асъм прострелва Кенан (10-и май)

Прочетете какво ще се случи утре (10-и май) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Арда записва целия си разговор със Зейнеп и след това демонстративно ѝ показва, че е попаднала в капан. 

Докато Зейнеп и Арда са в стаята, се чува изстрел отдолу. Арда вижда Кенан на земята, който е прострелян от Асъм. Хората на Кенан нападат всички в имението. През това време идва полиция. 

Кенан е изведен на носилка от конака. Всички са добре. 

Зухал вижда къде Салих крие диска със записа от фаталната нощ, в която Арда убива невинен човек и попада в капана на Ефсун, Султан и Салих. 

Зухал казва за диска на Зейнеп, която се чуди какво да прави, след като Арда е записал самопризнанията ѝ. Зухал и Зейнеп намират диска и го взимат. Двете го преглеждат и виждат убийството. 

Арда отива в ателието при Ефсун. Двамата с Оркун са на път да се сбият. 

Кенан е в болница закопчан с белезници за леглото. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...