loading...

четвъртък, 10 май 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал заявява на Нихан, че ще вземе Дениз и ще замине, Асу разбира, че Нихан, Кемал и Дениз са заедно в къщата (11-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!


Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Децата казват на Асу, че Кемал не е в сградата. Тя им плаща. Емир ѝ звъни и я вика при него.

Нихан също е отчаяна, че е скрила истината за детето от любимия си.

Кемал приключва с четенето на дневника.

Лекарят преглежда Мюжгян. Предлага отново да я преспят и да я събудят, за да не преживее шок.

Емир моли сестра си да държи далеч Кемал от Нихан, защото е решил да го убие.

Бану не може да се свърже с Емир.

Кемал отива в дома на Нихан. Връща ѝ дневника със смесени чувства. Заявява, че там липсва аромата на детето му. Обяснява ѝ, че е прочел всичко, но не му е станало по-леко от това. Нихан му се извинява и му казва, че е била принудена да крие истината. Кермал е категоричен, че е сложила край на всичко. Заявява, че ще си вземе дъщерята и ще замине. Нихан се ядосва и му припомня, че когато е потърсила помощта му и е искала да му каже, той я е отхвърлил. Нихан му казва, че иска да са заедно, далеч от тук и да се обичат. Моли Кемал да ѝ обещае, че това ще стане, когато му дойде времето, а дотогава да не я разделя с Дениз.

Хакан звъни на Зейнеп, но тя не му вдига. После я вижда на улицата и я спира. Тя му казва да стои по-далеч от нея.

Асу отива при Нихан и Кемал. Наблюдава отстрани къщата.

Кемал се връща, завива с одеялото заспалата Нихан. Тя се пробужда, хваща му ръката и го моли повече да не се отделя от нея.

Асу се отправя към вилата и вижда през прозореца, че двамата са прегърнати. Тя се отдалечава.

Резултатите от изследванията на Мюжгян са добри. Емир заплашва баща си, че ако нещо стане  с майка му ще си отмъсти жестоко.

Хакан се опитва да помогне на Зейнеп, но тя му отказва. Той я успокоява, че след време родителите ѝ ще ѝ простят. Зейнеп разбира от телевизията, че Мюжгян е дошла в съзнание.

Нихан казва на Кемал, че единственото, от което имат нужда, е търпение. Предлага му да си отмъстят и да заживеят заедно като семейство. Бебето се събужда. Кемал я взима на ръце и се радва на дъщеря си. Асу звъни на Кемал. Пита го дали ще си дойде за вечеря, но той отговаря отрицателно.

Нихан продължава да убеждава Кемал да имат търпение и да не заминават, докато не неутрализират Емир. Той се съгласява, но предлага тримата да живеят заедно.

Зехра се опитва да се извини на Зехир за случката в миналото, когато при катастрофа губи тяхното дете. Той я обвинява, че му е забила нож в гърба и го е предала. Тя му казва, че все още го обича. Двамата се прегръщат...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...