loading...

четвъртък, 10 май 2018 г.

Утре в "Любов под наем": Дефне предлага на Йомер да избягат надалеч (11-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Любов под наем", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов под наем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KiralikAskBGbTV/

Дефне се бои от разговора с баба си и брат си, но е принудена да им разкрие чувствата си. Тя ги уверява, че отново е готова да страда заради любовта си, но няма да се раздели с Йомер. Поставя близките си пред избор - или да приемат връзката й с Йомер, или ще напусне дома им.

Дефне предлага на Йомер да избягат заедно. Той настоява да положи усилия, за да запази семейството си, защото знае, че това е много важно за нея.

Нериман съветва Седа да накара Синан да се извинява за нейната грешка, като се разплаче пред него. Седа признава пред нея, че не е заминала със Синан, защото бившият й съпруг Илкер се е завърнал при нея.

Дефне моли Исо да посети баба й, за да я успокои, че Тюркян се чувства добре. Исо убеждава Тюркян, Сердар и Нихан, че Йомер влияе благотворно на Дефне.

Памир търси Йомер в жилището му, но заварва там Дефне. Тя споделя с него тревогата си за Йомер. Памир се досеща, че Йомер е претърпял пътен инцидент, и го разпитва, но той отказва да разисква темата с него. Памир извежда Йомер на риболов край Босфора. Йомер кани Исо и Синан, който взема със себе си и Корай.

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...