loading...

неделя, 13 май 2018 г.

Утре в "Шест сестри": Сбогом Франсиска? (14-и май)


Прочетете какво ще се случи в епизод 2 сезон 2 (14-и май) на хитовия испански сериал "Шест сестри", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


Салвадор се обяснява в любов на Диана и тя остава без думи. Той отново й предлага брак и й дава камеята на майка му. Диана казва "да".

Кристобал повдига карантината в къщата на Силва, но хвърля кърпата по отношение на болестта на Франсиска. Като се има предвид сериозността на нейното здравословно състояние, лекарят препоръчва на сестрите да се сбогуват с нея. Адела не може да повярва на онова, което чува, още по-малко Елиса, която понася много зле тази новина.

Без да обръща внимание на всичко и все още заключена във фабриката, Диана празнува, че предложението на Салвадор за брак все още е в действие. Карантината във фабриката също се премахва по-късно. 

Бланка информира Диана, че Франсиска се е заразила с едра шарка и положението й не е добро.

Дон Луис и Габриел отиват да видят по едно и също време Франсиска и спорят кой да влезне пръв. Те получават от Росалия новината за влошаването на здравето на Франсиска и за първи път се обединяват в една обща кауза: дискомфорта за любимата жена.

Селия също така не знае, че сестра й Франсиска е сериозно болна и помага на Петра да настани Бенхамин обратно в дома си, след като е пуснат от болницата. 

Доня Долорес удря шамар на Бланка и й казва, че няма да й позволи да си играе и с Родолфо, и с Кристобал.

Дон Рикардо иска да посети Франсиска, но Росалия не му позволява.

Кристобал и Бланка говорят за целувката и смятат, че е било грешка.

Бенхамин казва на Петра, че майка й е още жива.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...