loading...

неделя, 13 май 2018 г.

Утре в "Моят живот": Ефсун и Арда се развеждат, Оркун краде записа с убийството от Зейнеп (14-и май)

Прочетете какво ще се случи утре (14-и май) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Мехмет открива Мюге и издейства да бъде преместена на безопасно място. Асъм и Хюлия са щастливи, че дъщеря им е невредима. 

Арда си уговаря среща със Зейнеп. 

Мехмет настоява с Фиген да се оженят възможно най-скоро. 

Султан предава диска с видеозаписа на Ефсун. 

Арда скъсва бракоразводния договор през погледа на Зейнеп. Заявява, че Ефсун е унищожила записа. 

Арда и Ефсун планират да заминат на Малдивите. Зейнеп ги информира, че дискът, с който разполагат, е празен. Признава, че с помощта на Султан ги е измамила. Притиснати от обстоятелствата, Ефсун и Арда подписват документите за развод. Предпочитат да са разделени, отколкото да бъдат лишени от свобода. 

Атеш подозира, че Ефсун и Арда все още се обичат, но са принудени да се разделят заради външни обстоятелства. 

Делото за развод на Ефсун и Арда влиза в съда. 

Зухал предлага на Зейнеп да направи копия на видеозаписа. Зейнеп се съгласява, но предупреждава Зухал да пази диска, тъй като към момента разполагат единствено с него. 

Волкан вижда Зухал, докато размножава видеозаписа. 

Преди Ефсун и Арда официално да се разведат, в залата влиза Султан. Ефсун се надява да унищожи диска пред всички. Султан обаче подкрепя Зейнеп и сяда до нея. Ефсун и Арда официално се развеждат. 

Зейнеп съобщава на Хюлия, че с Арда скоро ще се оженят. 

Зухал не знае как да съобщи на Зейнеп, че на диска има записани анимационни филми, а не убийството. Оркун преглежда видеозаписа, който е откраднал от дома на Зейнеп. Планира да го предаде на Ефсун, но променя решението си. 

Хюлия подозира, че Арда се е съгласил да се ожени за Зейнеп заради шантаж. Арда обаче отрича.

Съдия-изпълнител настоява Ганимет веднага да освободи къщата си, тъй като имотът има нов собственик. Султан и Ганимет разбират, че къщата е продадена заради неизплатените дългове на Ефсун. 

Зейнеп разбира от Зухал, че съдържанието в диска не е това, което са очаквали...

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...