loading...

неделя, 13 май 2018 г.

Утре в "Любов под наем": Памир заминава, а Недмжи, Нериман и Корай се сбогуват с Дефне и Йомер (14-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Любов под наем", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов под наем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KiralikAskBGbTV/

Синан набира смелост и посещава Седа. Моли я да не поставя препятствия пред любовта им. Седа го запознава с Илкер и Синан си тръгва съсипан. 

Йомер се съгласява да замине в чужбина с Дефне. 

Синът на Нихан и Сердар не иска да заспи, без да види леля си Дефне. Нихан води малкия Исо при Дефне в жилището на Йомер. Предупреждава Дефне, че допуска грешка, като изоставя семейството си и напуска страната. 

Нихан изпраща Исо при Дефне. Той се опитва да я разубеди да замине, но е принуден да приеме, че с Йомер имат право да опитат да бъдат заедно в нова среда. 

Синан споделя с Йомер любовното си разочарование и плана си да преодолее депресията, като се заеме с превръщането на "Пасионис" в международна марка. Йомер не намира сили да му съобщи, че заминава. 

Памир напуска Истанбул и уведомява Седа с бележка, която тя намира на бюрото си. 

Синан се досеща, че Йомер заминава и се отправя към апартамента му. Там открива Неджми, Нериман и Корай, които се сбогуват с Йомер и Дефне. 

Източник: ТВ Сага 

1 коментар:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...