loading...

понеделник, 14 май 2018 г.

Утре в "Любов под наем": Дефне и Йомер решават да не заминават, Седа е на път да загуби попечителството над дъщеря си (15-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Любов под наем", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов под наем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KiralikAskBGbTV/

Синан се досеща, че Йомер заминава и се отправя към апартамента му. Там открива Неджми, Нериман и Корай, които се сбогуват с Йомер и Дефне. Нериман предупреждава влюбените, че ако живея далеч от близките и приятелите си, няма да има с кого да споделят щастливите моменти, които ги очакват. Нериман заявява, че двамата трябва сами да вземат решението си и всички се сбогуват с Йомер. Йомер и Дефне решават да останат в Истанбул. 

Илкер съобщава на Седа, че се е помирил с новата си жена Зейнеп и се връща при нея. Седа го обвинява, че си играе с чувствата на дъщеря им Лара и е провалил връзката й със Синан. 

Илкер изпраща в офиса на Седа адвоката си, който я уведомява, че клиентът му ще подаде иск за попечителство на дъщеря си. Седа посещава Синан и му обяснява какво се е случило. Синан проявява разбиране към семейните й проблеми и я окуражава да се бори за Лара. 

Синан споделя с Нериман и Корай намерението си да предложи брак на Седа, за да й помогне да спечели делото за попечителство. Нериман го съветва да не прибързва, но Карай го подтиква да се ожени за Седа. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...