loading...

вторник, 15 май 2018 г.

Утре в "Сърцето на града": Али се сбогува с Дерин, а тя заявява, че няма да го пусне (16-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и май) в следващия епизод на турския сериал "Сърцето на града", излъчващ се всеки делник от 22:00 до 23:00 часа по bTV Lady.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сърцето на града", като отворите този линк - https://www.facebook.com/BuSehirArkandanGelecekBG/

Рауф моли капитана на кораба да им позволи с Али да слязат за кратко в Истанбул, защото има важна задача преди да се спомине, тъй като е тежко болен. Капитанът му позволява. 

Дерин разбира, че баща ѝ я е саботирал и че по негово нареждане не може да танцува в школата, която иска. Отива при него, за да му поиска обяснение. Дерин му заявява, че не иска да се омъжи за Ийт и че иска да е самостоятелна. Текин се обзалага с дъщеря си, че не може да живее без неговата закрила и че е родена със златна лъжичка в устата. Подава ѝ ключовете от новата ѝ кола, а Дерин ги взима и хвърля в морето. Ядосва се и тръгва към школата. Изпуска си пантофката. Али я намира и тръгва след нея, за да ѝ я даде. Рауф се обажда на Али и го пита какво става. Момчето му обяснява за Дерин и обувката. Казва му да му прати адреса, а той ще иде по-късно на него. 

Дерин пристига пред школата, а Али бърза да я настигне. Казва на таксиметровия шофьор, че остава паспорта си като гаранция, че ще се върне и ще му плати. Али пита охраната за момичето, но не знае името ѝ. Али влиза без позволението на охраната, която започва да го гони из етажите. 

Дерин влиза на прослушването и започва да танцува. Али я вижда и след края на представлението ѝ ръкопляска. Дава ѝ пантофката, а охраната го хваща и изкарва. 

Дерин се преоблича и настига Али на входа. Али ѝ обяснява, че таксито, с което е дошъл, е изчезнало, а с него и паспортът му. Иска от охраната записите, за да види номера на таксито. 

Рауф се появява при Шахин. Той уговаря среща между Али и легендарния боксьор. 

Рауф си спомня как пастрокът на Али е убил майка му и е избягал. След това се е появил Шахин, който е бил нейният любим. Полицията арестува Шахин за убийството на жената, без той да е виновен. 

Дерин и Али тръгват към таксиметровия шофьор, за да си върне Али паспорта. Дерин се чувства виновна, че заради нея Али е попаднал в тази ситуация. Преди това Али и Дерин се отбиват при Шахин. Дерин го предупреждава, че кварталът, в който отиват, е опасен. Али обаче не познава изобщо Истанбул. 

Аслъ звъни на пожар на Дерин за моминската ѝ вечер. Телефонът на момичето не работи, тъй като тя го е хвърлила в морето. Белгин продължава да приготвя сватбата на дъщеря си с Ийт. 

Али и Дерин пристигат при Шахин. Той им обяснява, че Рауф е тръгнал по работа. Шахин му предлага да изиграят една игра, но Али му обяснява, че няма време и че на сутринта отплават. 

След това двамата отиват на адреса при таксиметровия шофьор, който им обяснява, че е тръгнал на кратък курс и щял да се върне, но когато го е направил, той вече не е бил там. Връща му паспорта, а Али му дава парите. 

Али се сбогува с Дерин, а тя от своя страна му заявява, че няма да го пусне преди да ѝ е разказал цялата си история. Двамата отиват да хапнат нещо...

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...