loading...

петък, 18 май 2018 г.

Тази вечер в "Откраднат живот": Напрежение между Калин и Наталия заради Мишева, Мазов дави проблемите в алкохол (18-и май)


Гледайте хитовия български сериал "Откраднат живот" тази вечер (18-и май) от 20:00 часа по NOVA!

Истински клуб на разбитите сърца сформират лекарите в МБАЛ "Св. Кирил", а това ще доведе до промяна на отношенията между тях и появата на нови любовни триъгълници в хитовия български сериал "Откраднат живот: Критична точка"...

В премиерния епизод на медицинската поредица тази вечер по NOVA Мишева продължава да преследва Калин, на когото става все по-трудно да се справя с нейните попълзновения. Напрежението между Мишева и Калин е забелязано от д-р Хинова, която се опитва да предупреди Наталия. Дали това обаче няма да влоши още повече в семейство Генадиеви? И ще успее ли Мишева да съблъзни Калин?

Самата Хинова се изправя пред семейни проблеми, но не осъзнава, че нейното поведение е напът да отблъсне съпруга ѝ. Мазов търси успокоение в алкохола, но намира разбиране и отклик на своите проблеми на неподозирано място. Ще промени ли това необратимо отношенията му с Хинова?

Албена и Тони също се опитват да превъзмогнат своите любовни разочарования, но напрежението се отразява зле на д-р Ковачев и активира неговите здравословни проблеми. Дали това няма да се окаже фатално за Тони?

Не пропускайте премиерния епизод 48 на "Откраднат живот: Критична точка" - тази вечер (18-и май) от 20:00 часа по NOVA!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...