loading...

четвъртък, 17 май 2018 г.

Утре във ФИНАЛА на "Моят живот": Зейнеп убива Арда, Султан получава инфаркт, Кенан е убит, Бахар ражда момченце (18-и май)

Прочетете какво ще се случи утре (18-и май) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Полицията успява да хване хората на Кенан, но не и самия него. Кенан е разбрал за плана на Мехмет Емир и Асъм и им изпраща видео, в което се разбира, че Ефсун е отвлечена наистина. Злодеят отвлича и дъщерята на Бахар и Атеш - Нуран, а след това казва на семейство Атахан да избират между двете. Бахар е на ръба, а Атеш и Арда се сбиват, тъй като Арда иска да спаси любимата си, а Атеш - детето си.

Всички обаче са на мнение, че Нуран трябва да бъде спасена и затварят Арда, за да не извърши някоя глупост.

Зейнеп купува пистолет, за да убие Арда. През това време Султан влиза и я вижда. Тя опитва да разубеди дъщеря си да не го прави, но Зейнеп твърдо е решена да извърши убийството. Султан получава инфаркт.

Бахар започва да ражда и заедно с Атеш тръгват към болницата.

Кенан отива в супермаркет, но попада на крадци. Те го убиват...

Мехмет Емир и Асъм успяват да спасят Нуран.

Бахар започва да ражда в болницата, а Атеш е до нея. Мехмет Емир звъни на Атеш и му съобщава добрата новина, че дъщеря му Нуран е спасена.

Докато Кенан умира, си спомня как е заложил бомбата на яхтата на Мехмет Емир и Хасрет и как взривът е убил Хасрет...

Ефсун разбира, че вратата на мястото, на което я държат, не е заключена и си тръгва. 

Бахар ражда момченце.

Ефсун се прибира в имението Атахан. Там я чака Арда. През това време се появява Зейнеп с пистолет в ръка. Зейнеп застрелва Арда. След като убива Арда, Зейнеп се самоубива.

Виждайки сина си мъртъв, Хюлия превърта...

Ефсун изпада в транс и тръгва в неизвестна посока. Животът ѝ минава на лента - запознанството ѝ с Мехмет Емир, животът ѝ в бедния квартал заедно с майка ѝ Нуран и баща ѝ Иляс, които вече не са между живите. Как е откраднала един живот - живота на Бахар.

Колкото до Бахар и Атеш - те са повече от щастливи заедно с децата си, а Ефсун получи живота, който пожела - живот с охолство, но празен отвътре. Тя не намери своето щастие, въпреки че се промени към по-добро. Загуби любовта си завинаги и остана отново сама в Геленджик на прага на стария ѝ дом, без дори да забележи, че зад нея умира леля ѝ Султан.

КРАЙ!

3 коментара:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...