loading...

четвъртък, 17 май 2018 г.

Утре в "Прости ми": Фърат предава Седат на Джунейт и полицията, Онур разкрива подлостите на майка си и предотвратява арестуването на Севги (18-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (18-и май) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA.

Фериде започва работа, за да може да си върне Гюнеш. 

Фърат решава да разкаже на Джунейт за престъпленията на Седат. 

Кадер подслушва телефонен разговор между мъжа си и Джейлян. Дочува как Махир проявява загриженост към Джейлян. Махир я заблуждава, че е обсъждал служебен въпрос. 

Фирдевс подава сигнал в полицията за кражба на бижу. Севги е арестувана. Бахар споделя с Онур за случилото се и той се досеща, че задържането на Севги е част от плана на майка му. Намира скритата огърлица и я показва на Фирдевс. В присъствието на Севги и Фирдевс Сабрие признава пред разследващите, че е преместила накита докато е почиствала дома на майката на Онур. 

Кадер проследява Махир до дома на Джейлян и ги вижда да се прегръщат. 

Седат узнава, че Фърат го е предал пред полицаите и Джунейт, и успява да избяга. Джунейт отсяда в хотела, в който Фериде е започнала работа.

Източник: ТВ Сага 

3 коментара:

 1. Здравейте, имате ли някаква информация за финала?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Милена Петрова - Сериала още се снима и няма финал. В момента снимат и излъчват 7 сезон и даже плануват да снимат и 8 сезон наесен, но не е много сигурно.

   Изтриване
 2. Кога ще се върне Йълдъз

  ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...