loading...

вторник, 1 май 2018 г.

Утре в "Черна любов": Емир хвърля количката с Дениз в морето пред Нихан, Зейнеп дава снимката на Дениз, намираща се сред вещите на Фехиме, на Кемал (2-ри май)


Прочетете какво ще се случи утре (2-ри май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Вилдан настоява Нихан да разкаже на Кемал цялата истина за детето.

Кемал се прибира и заварва Асу в дома си. Тя се опитва да му се извини. Казва му, че не го е предала, а само е допуснала грешка, за да не го загуби. Асу настоява заради нейната безопасност да заживеят заедно. 

Галип се прибира и вижда, че в дома му го чака Айхан.

Нихан обещава на майка си, че ще говори с Кемал.

Асу се качва в стаята на Кемал, взема му телефона и го пренасочва към този на Емир. После казва на брат си, че всичко е уредено.

Айхан казва на Галип да изплати глобата, която са му наложили данъчните.

Нихан се обажда на Кемал, но Емир подслушва разговора. Тя иска да се види с любимия си. По заповед на мъжа ѝ техниците правят монтаж на отговорите на Кемал, които Нихан очаква да чуе. Асу през нощта отменя прехвърлянето.

Лейля отива да вземе акта за раждане на бебето.

Емир е взел Дениз със себе си. Нихан го пита къде е отишъл с детето. Той отговаря, че ще се разхождат и я кани на закуска.

Лейля пристига в дома на Нихан. Сестра ѝ я посреща, като казва, че всички са излезли. Лейля влиза в стаята на Дениз, но не може да намери документа.

Зейнеп дебне майка си да излезе и влиза в родната си къща. Тихо си събира багажа, но преди да тръгне се сеща да вземе снимката на бебето, която Нихан е подарила на Фехиме.

Лейля намира акта за раждане на Дениз, но и там кръвната група е същата. Емир е променил всички документи на бебето.

Зейнеп разбира, че брат ѝ е баща на детето на Нихан. После се обажда на Кемал, за да поговорят.

Нихан пристига на мястото на срещата.

Зейнеп дава на Кемал снимката и казва, че това е фотографията, която майка му тайно гледа и плаче.

Емир е приготвил бебешката количка, готов да я бутне в морето. Нихан се втурва към тях. Той я спира и продължава да я заплашва, че ще бутне количката в морето. Виждайки какво ще се случи с детето, Нихан се кълне, че нищо няма да каже на Кемал. Въпреки всичко Емир пуска количката от скалите. Нихан тича да се хвърли след нея, но той я спира. После казва, че Дениз е жива, а количката е била празна. Бебето е в колата на Туфан. Емир заявява, че Дениз е негова дъщеря и няма да ѝ навреди, но ако каже на Кемал истината, тримата заедно ще скочат в морето. Нихан прегръща детето си.

Кемал казва на Лейля, че Дениз е негова дъщеря и ще направи всичко възможно, за да докаже това.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...