loading...

събота, 12 май 2018 г.

Новите продукции на Телевиса и Унивисион за сезон 2018-2019


За поредна година компаниите представиха бъдещите си продукции на ежегодния Ъпфронт.


Унивисион продължава да запълва програмата си с продукциите на Телевиса. Патрисио Уилс, новият президент на Televisa Studios, пое развитието на отдел "Сериали" в компанията и се забелязва, че остават настрана традиционните теленовели и ще предложат нови свежи латино истории. Сред тях са сюжети, пълни с екшън, със свръхестествени сили, няма да липсват и основните съставки като любовта и комедията. Ето кои са новите предложения:

Драматични комедии
"Моят съпруг има семейство - 2-ри сезон" със Сурия Вега и Даниел Аренас - Тази драматична комедия се връща, за да се подиграе на типичното отношение към роднините в съвременния брак. Във втория сезон ще дойдат нови и оригинални герои в живота на Хулиета и Роберто. Сега Хулиета трябва да се научи да общува с баща си, който живее по-близо до нея и нейното семейство. Нашите герои ще усетят ураган от емоции и ще минат през много приключения, докато отглеждат двете си деца и се опитват да се разбират с техните роднини, които си мислят, че са прави във всичко и искат да бъдат част от живота им, колкото е възможно повече, дори ако тяхното присъствие става задушаващо, особено за Хулиета. За да допринесе за постигането на силни усещания и неочаквани обрати, този сезон ще разреши напрежението в живота на доня Имелда, играна от Силвия Пинал, тъй като в последните моменти от миналия сезон е получила удар. (Унивисион и Телевиса)

"101 стъпки да те забравя" - Чрез използване на нетрадиционни методи, човек, известен като "гуру на разбитите сърца", учи курс, който да помогне за изцеление на раните от изневярата. Самият той обаче крие болката, която изпитва, след като се разделя с партньорката си. В хода на курса среща участничка, която също е разстроена, и в крайна сметка се влюбва в нея. Обърквания и недоразумения възникват, когато прилагат наръчника на разбитите сърца от курса към тяхното положение и скоро осъзнават, че за да дадат шанс отново на любовта, те трябва да оставят миналото зад себе си. (Унивисион и Телевиса)

"Ринго" с Хосе Рон и Мариана Торес - Ринго, пенсиониран боксьор, води скромен живот с по-малкия си син, но всичко се променя, когато бившата му съпруга, сега любовница на главния му съперник на ринга, се връща да се бори за попечителство над сина си. Ринго възобновява успешната си кариера, за да докаже, че може да подкрепи сина си. Римейк на аржентинската теленовела "Ти си моят мъж", тази история прилича на филма Роки, в които и двамата играчи трябва да се борят за самочувствието си и да докажат на хората около тях, че не са безполезни. (Унивисион и Телевиса)

Музикални
"LIKE" - група от тийнейджъри и предприемачи от Поколение Z с различни личности и много различни социокултурни корени се бори срещу правилата, наложени от възрастните, които ги заобикалят: родителите, учителите и преподавателите на института LIKE Заедно те научават, че с любов, приятелство и музика могат да превърнат своята сурова реалност в друга, пълна с надежда. Сериалът, в който музиката преобладава, заема различни платформи, което я прави освен телевизионна програма, потенциална отправна точка за ново младежко музикално усещане.  (Унивисион и Телевиса)

Мелодрами
"Майката на шампиона" - Тита, красива жена от скромен произход, трябва да напусне крайбрежното си село и да се премести в столицата. Там съпругът й Уалдо я оставя с трите им деца, така че трябва да преодолее трудностите на бедността. Синът й Рей мечтае да бъде най-добрият футболист в страната и тя трябва да пожертва всичко, за да може неговата мечта да се сбъдне. Парите едва достигат, но Рей й обещава: "Мамо, с парите от футбола ще ти купя дворец. Ще те заведа на небето". Жертвите на Тита, освен посвещението и таланта на Рей, се изплащат и той става успешен професионален футболист. Тита се омъжва и заедно с приятелите си, които виждат Рей да расте, отива на меден месец в Русия, където всички виждат първия мач на Мексико от Световното първенство 2018 г., в който Рей гордо носи номера 10 в мексиканския национален отбор. (Унивисион и Телевиса от 11 юни)

"Принцът не съществува" - Лаура се страхува от любовта, защото вярва, че всички мъже са неверници, като баща й. Въпреки страховете си, тя се влюбва в най-неверния от всички. Когато Лаура открива, че я мами, тя го оставя, но той се влюбва истински в нея и се мъчи да я завладее отново. (Унивисион и Телевиса)

"Духът на майката" - трагичен инцидент принуждава директора на дадена компания да поеме ролята на майка на децата на жена, която е в кома. Опитът я кара най-сетне да отвори сърцето си и й помага да открие различен начин да види живота и да балансира майчинството, любовта и кариерата си. (Унивисион и Телевиса)

"Maми" - Любовта и приемането са в основата на тази мелодрама за жена и майка, чиято история се занимава с въпроси на идентичността и сексуалността. След привидно съвършен брак за няколко години съпругът открива, че съпругата му целува друга жена. С внушителна мъжественост той решава да поиска попечителство над децата си. (Унивисион и Телевиса)

Свръхестествени:
"Лице назаем" с Анжелик Бойер - очертава се сложна история за съдби, които се преплитат, когато убиват медиен магнат в деня на сватбата му, докато един наемен убиец е ликвидиран на електрическия стол в САЩ. Душата на магната се превъплъщава в тялото на убиеца и на свой ред душата на убиеца се оказва в тялото на професор по антропология. Сега всеки човек не само ще трябва да се справи с ново тяло, но и да се адаптира към нов дух. (Унивисион и Телевиса).

"Апокалипсис" - тази история за любов, духовност и изкупление представлява една от най-спорните истории на Свещената Библия - краят на времето. Историята ще бъде разказана в три фази: първата през десетилетието на осемдесетте, втората през десетилетието на 90-те и последната в момента. По време на сюжета се появяват апокалиптични пророчества по света: Рио де Жанейро, Рим, Йерусалим и Ню Йорк, където съдбоносните нападения от 11 септември са част от разказа. (UniMás)

"Вещици сутрин" - Лая и нейните приятели придобиват свръхестествени сили от учителката си, вещица. Те започват да ги използват, за да отмъстят на онези, които ги тормозят, но с течение на времето тази магия не може да ги предпази от собствените им грешки. (Унивисион и Телевиса).

Екшън драми:
"Благословените" - След като кражбата на брониран камион оставя няколко мъртви, вдовиците на починалите охранители изискват от транспортната компания да им позволи да вършат работата на съпрузите си. След обширно отразяване в пресата, компанията е принудена да отстъпи и четирите жени, всяка по-различна от другата, се втурват в приключението, надявайки се да стигнат до истината за кражбата. (Унивисион и Телевиса).

"Пилотът, 2-ри сезон" с Ливия Брито - Вдъхновена от реални събития в живота, това е продължението на историята на Йоланда, едно момиче, което успява да сбъдне мечтата си да бъде пилот, но не както се надяваше. Четири години след края на първия сезон Йоланда излиза от затвора с програмата за защита на свидетели и намира работа като пилот на авиокомпанията US-FLY. Тя е на път да се омъжи и да осинови дете, но нейният тих живот е нарушен, когато детето е отвлечено. (Унивисион и Телевиса от лятото).

"Красавицата и зверовете" с Есмералда Пиментел - Исабела Леон се завръща в Мексико, за да отвори фитнес зала за смесени бойни изкуства или поне така казва тя, за да скрие истинската си мисия. Всъщност се връща, за да отмъсти за смъртта на родителите си, като елиминира, един по един, всички "зверове", участвали в убийството на семейството й. Нейната физическа сила и умствена сила доказват, че когато системата се провали, жените могат да бъдат лидери в търсенето на справедливост. В състава са още Айлин Мухика, Лорена Меритано, Хорхе Алберти и др. Започва на 12 юни по Унивисион и ще има 80 епизода. 

"Лоши мъже" - Двама братя са разделени в детството си и са отгледани в различни светове. Единият следва стъпките на приемния си баща си и става лидер на мощна наркобанда, а другият, отгледан от военен офицер в Съединените щати, става член на силите за специални операции на Военноморските сили на САЩ. "Лоши мъже" разказва историята за неизбежната им конфронтация по време на политически вълнения, опитвайки се да се придържат към любовта, семейството и живота. (Унивисион и Телевиса)

"Последният Дракон" - Тази драма се върти около Мигел Гарсa, човек, хванат между два свята: този от детството си в село, пълно с насилие в Мексико, белязан от убийството на родителите му и семейния бизнес с наркотици, който би трябвало да наследи, и новия си живот в сложния финансов свят в Япония. Двата свята изглеждат далечни и дори се противопоставят, но Мигел трябва да ги обедини, ако иска да защити своето семейство и своя народ. (Унивисион и Телевиса)

Полицейски драми
"Тихуана" - този сериал започва следващата група продукции от Netflix и Story House Entertainment след успеха на първото съвместно продуциране "El Chapo". Антонио Боржа е редактор на известния вестник "Тихуана Седмичник" и Габриела Сиснерос Гил е млада и идеалистична репортерка, която успява да се присъедини към редакционната колегия с големи усилия. Когато убиват предпочитания кандидат за губернатор насред улицата, репортерите от "Тихуана Седмичник" бързат да обявят новините, но фактите, които откриват, отиват много по-далеч от убийството: позволили са на една зла корупция да се разпространи под земята. Насилието и интригите стават норма за екипа на журналистите на Боржа, тъй като те често рискуват живота си, за да изложат истината. (Унивисион / Netflix)

"Да обичаш без закон - 2-ри сезон" с Ана Бренда и Давид Сепеда - С потвърден втори сезон, тази правна драма представя Рикардо и Алехандра, безупречни и почтени адвокати по гражданско право с етика в работата във фирмата "Вега и съдружници", която сега ще работи с нов директор.Този сезон ще се върне с повече герои и по-неочаквани обрати и ще се впусне по-дълбоко в живота на нашите скъпи адвокати. Съдебните дела ще продължат да се основават на реални събития от живота и да останат свързани с латиноамериканците в САЩ, тъй като зрителите ще се идентифицират с различните случаи и ситуации, с които се сблъскват юристите. В "Да обичаш без закон 2" разнообразие от знаменитости от висок калибър ще имат специално участие през целия сезон като клиенти на адвокатската кантора. (Унивисион и Телевиса)

"Красивата командирка" - Когато убиват големия й син и членове на наркобанда отвличат по-малкия й син, майката решава да вземе закона в ръцете си и да присвои самоличността на "Красивата командирка". Тя става лидер на група справедливци, решили да се борят срещу бароните на наркотиците, корумпираното правителство и въоръжените сили, които не ги наказват. (Унивисион и Телевиса)

Епически драми
"Исус" - Най-голямата епична сага се занимава с живота на Исус. От деня на раждането му, отношенията му с неговите последователи и ученици до смъртта и възкресението му, публиката ще може да преживее и да сподели историята на Исус Христос. (Унивисион)

Коя Ви се струва най-интересна и искате да гледате?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...