loading...

неделя, 13 май 2018 г.

Новите продукции на Телемундо за сезон 2018-2019


Телемундо ще предложи нови оригинални истории...

Телемундо идва с всичко за новия телевизионен сезон. Каналът обявява новата си програма, която включва един исторически седми сезон на "Господарят на небесата", дългоочакваното продължение на "Кралицата на Юга", нова версия на "Грозната Бети" и впечатляващи сериали  като "Фалко", "Фалшива самоличност" и "Затворник номер едно".

Запознайте се с всички нови теленовели и серии:

Супер сериали:
"Господарят на небесата" се връща за седми сезон. За да не падне в ръцете на мексиканския закон, Аурелио Касияс се предава на американските власти, които получават неговата екстрадиция. Когато е на път да бъде прехвърлен в съда, за да му бъдат прочетени обвиненията, враговете и съперниците му подготвят изненада. Това обещава да бъде още един екшън сезон на един от най-успешните сериали на Teлeмундo.

"Госпожа Асеро", друг голям успех на Teлемундо, се завръща за пети сезон, когато Висента Асеро - Вълчицата - трябва да се изправи пред всички видове опасности, включително и враг от миналото, който идва да се разплати за стар дълг и да си отмъсти за сина си. Това е началото на безмилостно преследване и Висента ще бъде принудена да избяга, за да защити наследството на семейството си. Започва да се снима скоро в Мексико.

"Червеният барон" е нов супер сериал. Това е историята на Начо Монтеро, културен и образован бонвиван, с вкус към приключенията, който се впуска в търсене, за да се превърне в един от пионерите на трафика на наркотици през осемдесетте години. В акт на бунт срещу родителите си, той се присъединява към ръководителите на най-мощните картели за времето и наводнява с кокаин Съединените щати. Всичко, изглежда, е готово баронът да завладее света, но ексцесиите, насилието и беззаконието в живота на Начо го кара в крайна сметка да загуби всичко, за което се е борил.

"Кралицата на Юга 2", световният успех на Teлемундо, се възобновява с връщането на Тереса Мендоса (Кейт дел Кастило), която след като се превръща в една от най-големите наркодилъри в Испания и изчезва, сега е принудена да се върне към този опасен свят, за да спаси живота на дъщеря си. Тереса ​​се връща в Мексико след осем години, за да се срещне с похитителя на дъщеря й и да се изправи пред враговете си и миналото, което толкова се бореше да остави зад себе си.

Премиум сериали (кратки, впечатляващи)
"Затворникът" е иновативна нова премиум поредица, която разказва историята на мъж, който има тайна мисия в максимално охраняван затвор, за да спаси дъщеря на известен американски съдия. Главният герой се играе от актьора Игнасио Серичио (Изгубени в космоса, The Wedding Ringer).

"Фалко" с Майкъл Браун е полицейски сериал за един млад детектив, който се събужда 23 години след като е бил прострелян и остава в кома. Светът около него се е променил: пропуснал е детството на дъщеря си, съпругата му се омъжва повторно и трябва да се научи да работи с новия си партньор. Но Фалко не е загубил своите детективски способности и той, и екипът му ще се борят да се адаптира, като се опитва да си вършат работата, докато те се опитват да открият какво се е случило преди 20 години. 


Теленовели
"Без силикон ДА има рай 3" започва, когато Каталина Малка и Даниела чакат резултатите, за да разберат коя ще бъде коронясана като кралицата на народа си. Джесика Белтран, която присъства на събитието, облечена като сестра й, се свързва с журито и се опитва да подкупи съдиите в полза на Даниела. Каталина Малката се отличава не само с красотата си, но и с своята интелигентност. Резултатът от този конкурс ще определи хода на техния живот. Нови герои се присъединяват. Хавиер Хатин е Тони, красива, уважаван мъж, отдаден на работата си и ще се бори за любовта на Каталина Голямата. Маурисио Мехия е Карлос, той се "връща" от миналото на един от основните герои, за да отговори на много въпроси, останали неразкрити в минали сезони. Започва скоро в САЩ и се очаква да бъде последната част."Фалшива самоличност" е историята на Исабел и Диего, двама непознати, които трябва да избягат от миналото, за да избягат от враговете си. Диего напуска семейството си, след като баща му умира, а майка му се омъжва. В акт на бунт, Диего е бил замесен в света на престъпността, продава гориво за най-мощния градски наркотрафикант, Гавино Гаона. Исабел се омъжва за Порфирио "Короната", член на северняшка банда, когато е бил на 15 и живее живот, пълен с домашно насилие. Този нов сериал разказва историята на двама непознати, които бягат от миналото и трябва да приемат нова самоличност, за да се представят като щастливо женена двойка и така да избягат от враговете си и да оцелеят.

"Затворник номер едно" разказва историята на Кармело Алварадо, имигрант работник, който мигрира към САЩ, за да се измъкне от бедността. Намерил умерен успех, той е депортиран в Мексико. Обратно у дома, харизмата и приятният външен вид на Кармело в крайна сметка го довеждат до телевизионна програма, където политическите коментари за новия президент на САЩ му дават масивна популярност и публика на същата височина. Този неочакван успех изстрелва Кармело към политическия живот и накрая към президенството на Мексико. Тук обаче го очакват проблеми. Най-близките сътрудници на телевизионна звезда сега станал президент, предават неговото доверие и го хвърлят в затвора, спечелвайки му прозвището 'Затворник № 1'. В главната роля на тази амбициозна продукция влиза Ерик Айсер, приятелят на Фернанда Кастийо."Бети в Ню Йорк" е модерното описание на новаторската история "Грозната Бети". Тази нова адаптация разказва историята на Беатрис Aурорa Ринкон Лосано, интелигентна и способна латиноамериканка, която живее в Ню Йорк и след шест месеца постоянно отхвърляне от интервюта за работа, поради липсата на физическа привлекателност, тя решава да приеме позиция под нейната квалификация. След това получава работа във V & M Fashion като секретарка на президента на компанията, уверена, че в крайна сметка ще се издигне в редиците. Нейното лека невежест спрямо модата ще я направи жертва, ще й се подиграват и унижават, подкопавайки самочувствието й, тъй като тя е заобиколена от модели и красиви жени. На фона на блясъка и бизнеса, и на борбата между красота и грозота, Бети ще израсне като жена, но също така ще се изправи пред най-голямото предизвикателство на живота си, това. което дори титлите и специализациите няма да й помогнат да разреши: любовта. Част от кандидатките за новата Бети:


Трейлър:

Публикация, споделена от Telemundo FANS - Bulgaria (@tlmdfansbg) на

Към тях добавяме, че се пише вторият сезон на "Донята" с Арасели Арамбули.

Коя ще е новата грозница?

1 коментар:

  1. За новата версия на Грозната Бутилка аз искам Ана Лорена Санчес и Аарон Диас

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...