loading...

понеделник, 21 май 2018 г.

В следващия епизод на "Скъпи наследници": Косьо и Иван готвят протест, нови съмнения, че бай Дочо е жив, а Венци Мартинов пристига в Бели Вит (21-и май)


Прочетете какво ще се случи днес (21-и май) в 91 епизод на българския сериал "Скъпи наследници", излъчващ се всяка делнична вечер от 18:00 часа по bTV!

Сутрешното кафе на Милица (Койна Русева) се превръща от приятно изживяване в ужас, след като намира на земята две хартиени кукли, каквито с Марин (Димитър Баненкин) са правили като деца. Двамата са в шок, защото това е поредното доказателство, че баща им бай Дочо може и да е жив. Съмненията ги принуждават да се свържат с адвокат Перпелиева (Надя Иванова) и директно да я попитат какво се случва. Как ще им отговори тя – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Косьо (Георги Кадурин) е твърдо решен да обяви война на Георги (Михаил Билалов) и да не му позволява да застрои селото. Дали обаче всички са съгласни с него? Иван (Вальо Танев) е твърдо зад приятеля си, като двамата дори обмислят да кажат по радиото, че се организира протест.

Наред с грижите за двете си дъщери, полицай Колев (Китодар Тодоров) търси начини да накара Станислав (Петко Венелинов) да си признае, че той е виновен за инцидента на пътя. Поредната среща между двамата ще бъде повод за директен разговор. Ще се пречупи ли младият Дочев – от 18:00 часа, по bTV.

Поредният звезден гост в радиото на Поля (Рая Пеева) и Чочо (Юлиян Петров) е комикът Венци Мартинов. Гостуването му в селото е и повод Косьо и Иван да го заведат при Венета (Ивана Папазова) за нова доза снехотерапия. Кое обаче ще я ядоса по време на разговора им?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...