loading...

понеделник, 21 май 2018 г.

Утре в "Черна любов": Емир се подготвя да изведе Дениз от страната, без знанието на Нихан, Кемал прави опит да отвлече дъщеря си (22-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Асу продължава да се интересува с какво Емир държи Тарък. Той ѝ казва, че пистолетът с който е убил Карен е в брат ѝ.

Нихан предупреждава Кемал, че Емир знае всичко, защото е сложил камера в мечето.

Кемал моли родителите си да не казват на никой за проблема с детето, включително и на Тарък.

Нихан вярва, че единственият, който може да спре Емир, е Кемал.

Тарък се държи студено с жена си. Бану се опитва да разбере защо, но Тарък обяснява, че е напрегнат заради съвещанието във фирмата.

Зейнеп също излиза за работа, но е приготвила закуска на Хакан.

Айхан открива бръмбар и в колата на Нихан. Предупреждава за това Кемал.

Съвещанието започва. Кемал казва, че не трябва да избират Емир за директор. После раздава справки, че Емир е привеждал пари в чужбина и обвинява злодея в кражба. Кемал оттегля кандидатурата си и предлага Илфан. Емир губи гласуването на акционерите. Съобщава това на баща си. Нихан отива при него. Той е ядосан, защото остава без своята империя. 

Туфан носи паспортите и ги показва пред Нихан. Емир го гони. Нихан също си тръгва изненадана. Обажда се на Еда да провери дали паспоратът на бебето е вкъщи. Момичето не го открива. Нихан съобщава на Лейля, че Емир ще отвлече Дениз.

Емир следи колата на Нихан и вижда, че тя е на един паркинг. Кемал разбира, че Нихан по грешка е подписала пълномощно за извеждане на бебето от страната. Тя е в паника, защото вижда, че Емир изпълнява заплахите си. Кемал предлага да вземе детето и да го скрие на сигурно място. Нихан не се съгласява. Кемал казва, че вече има план.

Емир разпитва Бану за Кемал, но тя не знае кога е ходил при родителите си. Докато двамата старци коментират указанията на сина си, Бану ги подслушва. Обажда се на Емир и му съобщава, че Кемал ще отвлече Дениз.

Зехир отива в Измир, за да търси Зехра. Отива на адреса. Тя му отваря вратата и го прегръща. Той я отвежда в Истанбул.

Зейенп се прибира. Емир пристига в къщата на комисаря. Тя се опитва да го отпрати. Зейнеп обяснява, че между нея и Хакан няма нищо. Емир се надява отново да бъде със Зейнеп и се възползва от чувствата ѝ. Хакан се прибира. Вижда Емир и го гони.

Нихан поставя задача на Ефсане да приготви храната за следващия ден. 

Кемал организира отвличането на дъщеря си.

Емир настоява Хакан и полицията да попречат на това действие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...