loading...

вторник, 22 май 2018 г.

Утре в "Убежище от грехове": Нито и Кармен решават да се оженят, преди тя да разбере, че той е отговорен за побоя над баща ѝ (23-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и май) в първия епизод на хитовия италиански сериал "Убежище от грехове", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Майката на Нито го оставя в сиропиталище и му обещава, че щом се установи в Рим, ще го вземе при себе си. На сбогуване му дава медальон със своя снимка.

След 10 години...

Тони посреща приятеля си Нито от сиропиталището, който е освободен от затвора след тримесечна присъда. Тони благодари на Нито, че не го е издал пред властите и му предлага да работят заедно за престъпния бос Бизона. 

Нито е натоварен да накаже Гуидо, некоректен длъжник на Бизона. Нито пребива Гуидо и той е откаран в болница. Нито го посещава в лечебното заведение, за да го сплаши, но тормозът е прекратен от пристигането на красивата му дъщеря Кармен. Нито веднага се влюбва в очарователната девойка и ѝ предлага да я откара до дома ѝ. Тя приема ухажването му. 

Кармен издържа майка си Мина и по-малката си сестра Стела като позира пред студенти в художествената академия. 

Бизона предлага на Гуидо да ограби дома на богат кинорежисьор, за да погаси дълга си. 

Нито обещава да се ожени за Кармен, но тя открива, че е отговорен за побоя над баща ѝ, и прекъсва отношенията си с него. За да я принуди да бъде с него, Нито издава Гуидо пред властите и той е арестуван по време на обира. 

Кармен среща студента по медицина Джулио, който се влюбва в нея. Джулио е по-малкият син на състоятелният търговец Франческо Фонтамара и неговата съпруга Елена. По-големият му брат Джанкарло се готви да сключи брак с богатата си годеница Арабела Касати. 

Елена е разтревожена, че еврейският ѝ произход може да повлияе негативно на съдбата на синовете ѝ. Съпругът ѝ Франечско я уверява, че режимът на Мусолини е различен от този на Хитлер в Германия. 

Нито отново предлага брак на Кармен, но тя отказва с възмущение. Разгневен, той настоява Кармен да постъпи в публичния дом на Бизона, за да изплати дълговете на баща си. Заплашва я, че ако не приеме, ще навреди на малката ѝ сестра Стела. 

Нито отвежда Кармен в публичния дом "Червената роза", но е изпратен от Бизона при негови длъжници, преди да успее да я обезчести. 

Съдържателката Бижу настанява и ѝ позволява да си почине, преди да започне работа при нея. 

Във възникналата престрелка Нито убива длъжниците на Бизона - богата възрастна двойка. 

Бизона предлага на Нито или да напусне Рим, или да поеме цялата отговорност за престъплението. Нито убива Бизона.

Кармен научава, че сестра ѝ е приета в болница, и тайно напуска публичния дом. 

Бижу е отведена за разпит в полицията.

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...