loading...

четвъртък, 24 май 2018 г.

Утре в "Остани с мен": Раши поставя вещество във водата на Гопи, а Урмила гаси осветлението в имението Моди и планът им с Раши за Гопи влиза в действие (25-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и май) в следващия епизод на хитовия индийски сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Остани с мен", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SaathNibhanaSaathiyaBG/

Раши внушава на Гопи, че е преследвана от призрак. Гопи споделя с нея опасенията си, че има халюцинации. Раши я успокоява, че призраци не съществуват. 

Давал моли Кинджал да продължи да му помага в магазина за бельо, тъй като печалбите му са се увеличили след нейното гостуване. 

Джихар признава пред майка си, че отношенията със съпругата му са обтегнати. 

Урмила поръчва на Раши да отпрати близките си на церемония в храма, за да може да изплаши Гопи докато отсъстват. 

Раши поставя във водата на Гопи вещество, което Уримла ѝ е дала. Гопи се чувства зле и Кокила ѝ нарежда да остане в имението. 

Раши заблуждава близките си, че майка ѝ е болна и трябва да се грижи за нея. 

Урмила изключва тока в имението и Раши се представя за духа на Анита пред Гопи. Заплашва я, че ще ѝ отнеме Ахем след четири дни. Гопи я разпознава и иска да разкаже на Кокила, че духът на Анита се е вселил в Раши. Раши я възпира под предлог, че ще навреди на близките си. Урмила успява да се измъкне незабелязано от дома на семейство Моди. 

Източник: ТВ Сага 

2 коментара:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...