loading...

събота, 12 май 2018 г.

В следващите епизоди на "Стая 309": Онур скрива Дуру от Ляле, Исмет разпределя наследството


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Стая 309", излъчващ се всяка събота и неделя от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Стая 309", като отворите този линк - https://www.facebook.com/No309BG/

В следващите епизоди на ”Стая 309” сагата с наследството приключва щастливо за всички. Въпросът сега е в появата на новите членове в семейството на Ляле и Онур.

Йълдъз намира Озге. Става ясно, че преди години между тях е имало среща, която би скарала Онур с майка му. Озге обаче решава да си мълчи. Сюнгюл гони за пореден път Йълдъръм. Настоява да се върне в Германия, което огорчава Ляле. Онур се вижда с тъста и го обвинява, че за пореден път изоставя момичетата. За изненада на госпожа Сюнгюл и дъщерите й, Йълдъръм си наема дом в близост до нея. Цветарката припада от вълнение.

Оправил живота на тъста, Онур не намира сили и в следващия епизод на „Стая 309” да каже на жена си, че има още едно дете. За сметка на това пък е готов да представи на родителите си новата внучка. Йълдъръм напористо ухажва бившата си жена. Бетюл праща Ерол с позната мисия – да пречи на Онур. Този път Ляле не бива да узнае истината за момиченцето.

За беда Куртулуш и Нюню отиват в ресторанта, където Онур обядва с Дуру и майка й. За изумление на баджанака, момиченцето нарича най-близкият му другар „татко” и го прегръща. Йълдъз кани Озге и детето на гости. Бетюл се натрапва и заплита нов номер. Филиз обаче е насреща!

Пухкавата снаха на интригантката вдига скандал и е готова с мъжа си да напусне дома.Хуля събира Ляле и Йълдъръм. Младата жена не иска да се помири с дъщеря си и той получава сърдечна криза.

В болницата баджанаците съветват тъста да симулира тежко заболяване, за да получи внимание от момичетата. Сюнгюл се сърди, че Нергиз и Нюню обръщат внимание на баща си.

Филиз, Ерол и бебетата им идват в дома на Ляле и Онур. За да спаси мъжлето си от пагубното влияние на тъщата, пухкавелката принуждава приятелката си да я приеме с многолюдната челяд.

Исмет най-после взима решение за наследството, което провокираше интриги от самото начало на „Стая 309”. Старицата ще го разпредели на всичките си близки. Филиз обаче е натирила мъжа си да работи. Ерол става съдружник на Куртулуш. Всичко изглежда наред, но Йълдъз и Фикрет искат да видят новата внучка в дома си.

Източник: Woman on the Top

1 коментар:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...