loading...

вторник, 8 май 2018 г.

Утре в "Черна любов": Шокиращи разкрития, които ще доведат до нечувани обрати (9-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (9-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!


Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

След 1 седмица...

Кемал взима резултатите от теста. Дениз е негова дъщеря с 99.9% съвпадение. 

Нихан пише в дневника на дъщеря си колко много ѝ липсва Кемал. 

Щастливият баща отива да сподели радостта си с Лейля. Дава ѝ теста. Тя е учудена. Кемал е твърдо решен да вземе детето от Козджоулу. Ядосан е на Нихан, че е скрила от него истината. Лейля го моли преди да предприеме нещо да говори с любимата си.

Емир отива при Нихан. Тя го пита защо е дошъл.

Кемал научава, че Емир е отишъл при жена си и бебето. Ядосва се и тръгва да ги търси.

Емир обяснява на Нихан, че прекалено много обича Дениз. Жена му иска да отдалечи дъщеря си от него. Емир настоява да остане тази вечер при тях, а на сутринта да се приберат в Истанбул.

Зейнеп е уволнена от работа. Въпреки молбите на момичето, директорката на училището е непреклонна.

Кемал моли за помощ Айхан.

Фехиме случайно чува, че Бану говори с банката. Последният превод от Емир не е получен. Тарък също се прибира. Фехиме казва на сина си, че снаха ѝ говори с банката за пари. Тарък защитава жена си. Проверява телефона ѝ, но историята на обажданията е изтрита.

Кемал открива къде се намират Нихан и детето. Айхан го моли да не бърза. Предлага му да тръгне с него. Кемал го успокоява, че докато стигне там на Емир ще му изникне работа във фирмата и ще се върне.

Зехир скроява номер на Емир. Туфан се връзва. Казва на секретарката да се свърже с другите членове на директорите.

Айхан отива при Лейля. Тя го кани да влезе. Той отказва, но от прага връща усмивката на любимата си. След което влиза вътре и прегръща нежно Лейля. Тя му се извинява.

Туфан звъни, но Емир му затваря. На второто позвъняване Емир вдига и казва на Нихан, че във фирмата има проблем. Заповядва й да си стяга куфарите, за да се приберат заедно в Истанбул.

Лейля разказва на сестра си как баща им е постъпил с Айхан. Вилдан не вярва.

Нихан успява да убеди Емир да остане още малко сама. Той й разрешава да остане във вилата до вечерта.

Асу също пристига във фирмата. Галип ѝ дава кабинет. Баща ѝ е убеден, че тя иска да си отмъсти на Кемал...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...