loading...

събота, 12 май 2018 г.

Еухенио Силер, Габриел Коронел и Орасио Панчери се борят за една и съща роля


Телевиса подготвя своя версия на аржентинската теленовела "Нини", излъчвана и у нас.


"Облак" (Nube) е името на римейка за Телевиса и вече се знае, че в главната роля ще бъде младата актриса Рената Нотни. Това е нейна трета главна роля след "Мое мило проклятие" и "Любов в квартала".

Орасио Панчери, Габриел Коронел, Еухенио Силер, Хорхе Алберти, Даниел Елбитар и Хуан Диего Коварубиас са кандидати за главната мъжка роля и партньор на Рената Нотни в новата младежка теленовела, която започва записи скоро в Мексико. 


Ако бъде избран Еухенио Силер, това ще е не само завръщането му към теленовелите след 2-годишно отсъствие, но и завръщането му в Телевиса, където последно се снима през 2009 в "Моят грях" с Маите Перони.

Ако бъде избран Габриел Коронел, това ще е дебютът му за Фабриката за мечти, тъй като се е снимал предимно в продукции на Телемундо. 

За Орасио Панчери това би било трета главна роля след "Път към съдбата" и "Дива земя". За Хуан Диего Коварубиас четвърта, а за Даниел Елбитар дебют.Летисия Калдерон също е потвърдена за тази теленовела, а за лошата в историята се спрягат имената на Вероника Монтес и Лисет Морелос.


Рената Нотни ще играе невинно, разсеено момиче с голямо сърце, която живее в посолството с дядо си. Животът й се променя с идването на новия посланик, амбициозната му секретарка Селина и четирите си приемни деца, които са родени в различни страни. Те сформират разнообразно и много особено семейство.

Нини, която от първия миг изпитва симпатия към децата, трябва да се справи с няколко препятствия, за да може да остане заедно с тях. Тя е готова на всичко, дори да се маскира като мъж и да се превърне в Николас – новият шофьор на посланика.

Така започва да се развива тази възхитителна история, в която Нини, със своята непринуденост и излъчване, влиза в сърцето на всички от семейство Паркер, предавайки им ценности, които нито с властта, нито с парите могат да се получат: свобода, любов и необикновено чувство за хумор. С кого предпочитате да видите Рената Нотни в двойка?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...