loading...

събота, 19 май 2018 г.

Вие пожелахте: Кимбърли Дос Рамос


Венецуелската актриса и модел е една от най-търсените млади актриси. 


Позната с ролята си на Матилда в "Грачи", тя е натрупала успехи с теленовели като "Лицето на отмъщението", "Мъж под наем", "Земя на честта", "Кой кой е?" и последната си продукция засега "Дойде любовта".

След като дебютира за Телемундо и Телевиса, актрисата си проправя път към Холивуд.

- Започваш с участие в реклами във венецуелския канал RCTV от много малка. Какво беше това изживяване?
Започнах на 4г. в артистичния свят правейки от всичко по малко, работих в няколко канала, но последният беше RCTV, където играх в последната си теленовела във Венецуела, преди да замина за САЩ. RCTV беше голямо изживяване за мен, училище, магичен свят. Надявам се, че когато страната ми се подобри, ще мога да се върна и да играя отново там. 

- Kaкво от света на шоубизнеса продължава да е като игра за теб?
За мен кариерата ми е всичко, това ми е работата, но я виждам като хоби, защото се забавлявам и се наслаждавам максимално на това, което правя, както когато правя сцени, така и когато съм с колегите си и чакаме за записите.

- В САЩ добиваш популярност благодарение на ролята си на Матилда в младежкия сериал "Грачи". Какво представлява тази роля в професионалния ти живот?
Несравнима, тази роля беше пълна с магия, научих много неща, пораснах, помъдрях и ми отвори вратите за това, което съм сега.

- Коя е първата ти поява в теленовела?
"Женска съдба" и бях на 5-6г. Беше невероятно, защото бях малка, но въпреки това научих, пораснах и се радвах максимално на тази възможност. Играх героинята на Соня Смит като дете. След това съвпаднах с нея в "Мъж под наем" и "Земя на честта". 

- През 2015 беше номинирана и спечели награди за ролята си на Ирина дел Хунко в "Земя на честта". Какво е за теб тази роля?
Беляза преди и след в кариерата ми, защото публиката хареса много героинята и аз се влюбих в теленовелата и героинята. Беше хубаво да съм номинирана и да отнеса тези две награди благодарение на подкрепата на феновете ми.

- В "Кой кой е?" си партнираше с Еухенио Силер и Дана Паола, двама обичани актьори. Какво е да работиш с тях?
Много хубаво. Щастлива съм, че си партнирах с тях в тази теленовела, защото са много талантливи и големи професионалисти.

- В твоето сърце кой кой е?
Хахаха, в сърцето ми най-важни са Бог, семейството ми и феновете ми.

- Към средата на 2016 премина към Телевиса. Как се даде тази промяна?
От малка винаги исках да направя теленовела в Мексико и още повече в Телевиса, така че когато се появи възможността, не можех да повярвам. Беше голямо предизвикателство да взема това решение да сменя компанията и страната, но беше голяма промяна за мен, изцяло позитивна, тъй като Телевиса ме посрещна с отворени обятия, давайки ми да изпълня лошата Грасиела в "Дойде любовта". От доста време имах желание да изиграя подобна злодейка. Мисля, че лошите се забавляват повече. Да влезна в Телевиса с роля на лоша, за мен беше сбъдната мечта.

- Как се почувства с реакцията на публиката в Мексико?
Не можех да съм по-доволна. От героинята си Грасиела останах с много хубави неща, но най-вече с голям брой приятели от продукцията. Не очаквах да получва толкова голяма обич.

- Главна роля или тази на лошата?
Аз не търся главна роля, тя не винаги ти гарантира успех, търся роля, която да ме изпълва като актриса, която като я чета, да ми настръхне кожата и да кажа: "Това искам да правя".

- Относно живота ти... дойде ли любовта?
Любовта винаги е в мен - било то към мен самата, към семейството ми и най-вече към феновете ми.

- От всички роли коя ти остави най-голяма следа?
Уоу, без съмнение всички са ми оставили голям урок, накараха ме да помъдрея, да науча, да порасна, да играя и да се запозная с прекрасни хора.

- Известно е желанието ти да учиш администрация или нещо, свързано с числата. Сега какво управляваш най-добре - времето ти, парите, усилията?
Всичко. Аз съм зодия Овен и съм голям перфекционист, така че ръководя всичко много добре. Учих до третия семестър и прекъснах, за да отида в САЩ да снимам, но бих искала в даден момент да завърша тази специалност.

- Искаш ли да учиш още нещо?
Да, искам да уча режисура, кино и няколко урока по актьорство. Това е професия, в която винаги трябва да учиш, за да растеш.

- Вярно ли е, че искаш да пробиеш в Холивуд?
Прицелвам се през тези месеци, през които се готвя и за други проекти, които трябва да излезнат до две години. Имах възможност да съм поканена на наградите SAG и да изживея тази реалност, да бъда сред толкова талантливи хора, които съм виждала всеки ден в сериали и филми и които не съм очаквала да срещна на живо. Това ме накара да се замисля, че там искам да съм и аз.

- Каква е тайната ти страст?
Обичам много да танцувам, да ходя на плажа. Най-доброто ми ходи е да си почивам.

- Ако не беше актриса, каква щеше да си?
Моден дизайнер. От малка ме влече модата и имам един проект, който ще развия по-нататък.

- По какви проекти работиш сега?
Посветила съм се на себе си, на семейството си, уча, усъвършенствам английския си за бъдещи проекти. Получих много хубави предложения за работа, но никое от тях не ме накара да го поискам на 100%, за да приема. В такъв етап съм, че не приемам всяко предложение само за да работя. В такъв етап съм, че проучвам всяко предложение, виждам какво е, какво предизвикателство би било за мен, ако е голямо - го приемам, ако не представлява предизвикателство, по-добре да продължа да чакам.


Любима книга: "Алхимикът";
Любим сезон: Лято;
Любима музика: всякаква;
Любим сериал: "Живите мъртви";
Любимо животно: делфин;
Любима храна: суши и венецуелската кухня;
Любим цвят: червен.
1 коментар:

  1. Искам да я видя отноно в главна роля заедно с Гонсало Гарсия Виванко. Двамата имат страхотна химия.

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...