loading...

неделя, 20 май 2018 г.

Евтим Милошев: "Започнахме работа по шести сезон на "Откраднат живот"


Продуцентът Евтим Милошев разказа за работата и живота си в интервю на Мариян Станков - Мон Дьо за "Събуди се"...

"Любовта на зрителите към "Откраднат живот" и резултатите на сериала доведоха дотам, че NOVA ми възложи да реализирам шести сезон на поредицата. Ние вече започнахме работа по него. Разказвам това, защото вярвам в едно нещо - в зрителя. Когато зрителят те обича, имаш всичко", разкри продуцентът на хитовата българска продукция Евтим Милошев пред Мариян Станков - Мон Дьо.

"Доцент Банков е един герой с много интересна съдба. В края на четвърти сезон му се наложи да замине за Германия, защото неговата жена, за която той носи моралната тежест, че е в кома, се събуди, което си е някакво медицинско чудо. Какво ще се случи с доцент Банков, предстои да разберем", загатна Евтим Милошев в отговор на въпроса дали Юлиан Вергов ще се завърне в сериала.

"Нека да направим разликата между Юлиан Вергов и доцент Банков. Юлиан Вергов е изключително талантлив и обичан български актьор. Юлиан Вергов в "Откраднат живот" е само функция на доцент Банков. Винаги, във всяко едно нещо, аз бих работил с Юлиан Вергов", допълни продуцентът. на хитовата българска продукция.

"Ако трябва да опиша 50 години с една дума, това е надпревара. Нещата, които ме определят, са две - амбицията и любопитството", доверява Милошев, който тази година отбелязва своя половинвековен юбилей.

Какво още разказа Евтим Милошев за своя живот, гледайте в интервюто на Мариян Станков - Мон Дьо за "Събуди се".

Не пропускайте "Откраднат живот: Критична точка" тази седмица от вторник до четвъртък от 20:00 часа по NOVA!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!