loading...

сряда, 23 май 2018 г.

Гизем Караджа: "С Чаатай Улусой взимахме наркотици" - прочетете цялата история


Най-голямото основание за присъдата, произнесена по делото за разпространение на наркотици на Чаатай Улусой и Гизем Караджа, са станали записи на техни телефонни разговори и доказателствата, намерени при обиск в домовете им.

В къщата на Гизем е била намерена машинка за смилане на марихуана. В дома на Чаатай са открили 7,9 гр. марихуана, в дома на Селин Боронкай (бившият мениджър на Чаатай) - 3 гр. синтетичен канабис, 3 опаковки с цигарена хартия и машинка за свиване на цигари, 39,4 гр. марихуана, два шприца и 1 таблетка екстази.

Селин Боронкай е заявила, че от любопитство е пушила 2-3 пъти марихуана. която е получила от Дженгиз Есмер. Гизем Караджа е признала, че си е купила машинката за смилане на марихуана, за да може да смила чесън, но не е знаела, че тази машина може да се използва и за други цели. "Чаатай взимаше наркотици. От време на време го правехме заедно. Ергин Таш (актьор) също. Когато ходехме в къщата му, той ни черпеше с Чаатай с марихуана. Аз никога не съм се занимавала с разпространение на наркотици, а и не съм си купувала за собствена употреба." - е заявила Гизем в съда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...