loading...

събота, 12 май 2018 г.

В следващите епизоди на "Ритъмът на мечтите": Годежът на Симар и Санджана е провален от Анджали


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по Diema Family.

Анджали прави опит дискредитира Самир пред семейството, но не успява. За сметка на това Рошни бива унижена по жесток начин от Пари, Куши и Анания.

В новите епизоди на Ритъмът на мечтите, сериозни проблеми очакват нашите герои. Рошни кандидатства като бавачка, но вместо това е принудена да работи като прислужница в имението на съпруга си. Анания не успява да се справи с домакинската работа, а никоя от приятелките й не иска да работи в дома й. Затова и когато Куши открива кандидатурата за бавачка на Рошни, решават да я унижат.

Симар научава за отношението към снаха си и ги порицава сурово. Освен това гони от дома си приятелките на Пари, които се подиграват с Рошни. Симар дори се опитва тайно да види сина си, но за съжаление Пиюш продължава да храни неприязън към всички от фамилията.

Междувременно Самир признава на Санджана, че е влюбен в нея и иска да се оженят. Тя му признава, че го има само за приятел, но в крайна сметка е готова да се омъжи за него. Симар дава благословията си, но Анджали ревнува. Решена да развали отношенията между двамата, тя прави всичко, за да саботира годежа.

Веднъж се опитва да изкара Санджана луда, друг път разкрива истината за семейството й, а на третия път заснема Самир с непознат мъж и решава да го разобличи на годежа.

Самир я хваща и я предупреждава, че няма да провали плановете му срещу Барадвадж. А Куши и Пари продължават да тормозят Рошни.

Матаджи се намесва и им да гонят снаха й от семейството, а Симар й дава хубави дрехи и бижута за годежа на Санджана. Куши се опитва да разкрие на Пиюш истината за работата на жена му, но той не й вдига телефона и планът й се проваля…

Източник: Woman on the Top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...