loading...

сряда, 16 май 2018 г.

"Тайният живот на манекените" - нов латино сериал по bTV Lady


ЕКСКЛУЗИВНО: bTV Lady ще зарадва феновете на латино сериалите много скоро.

Стартира новата бразилска теленовела "Тайният живот на манекените" (Verdades Secretas).

Романтичната драма от 2015-а година се оглавява от Камила Кейроз (изпълнява главната роля в "Горещи пари"), Родриго Ломбарди, Дрика Мораеш, Рейнадо Джанекини и други.

"Тайният живот на манекените" се състои от 50 епизода и ще се излъчва в ефира на bTV Lady от средата на месец юни.

Теленовелата е отличена като най-добра на престижните награди "Еми" през 2016-а година на 44-та церемония. 

Историята:
Арлет – девойка от провинцията на Сао Пауло, пристига в столицата с една мечта - да стане модел. Тя се запознава с Виски, който се заема да изработи нейния book и който е очарован от нея от мига, в който я вижда. Виски я убеждава да се яви на кастинг в агенцията, ръководена от Фани. Новата работа изглежда добра.

Арлет и майка ѝ Каролина живеят заедно с баба ѝ Илда. Нещата, обаче, не вървят добре. Тя дори получава стипендия да учи в един отличен колеж, но ѝ липсват пари за ежедневните разходи, като сметките за жилището. Арлет само мисли как може да помогне у дома. Точно заради това Каролина приема дъщеря ѝ да стане модел. Тази идея не е била добре приета от майка ѝ – обикновена жена, посветена на семейството. Каролина е прекъснала прекалено рано своето образование и никога не е имала професия. Едно бъдеще, която тя не желае за Арлет. 

Очите на Фани също заблестяват, когато се среща с Арлет. Опитна и амбициозна, тя вижда в момичето добра печалба. Ейнджъл, артистичното име, което избира за нея бизнесдамата, притежава красота и младост. Но не точно за модните подиуми е подходяща Ейнджъл. Още през първия ѝ работен ден, Ейнджъл е представена в един подземен свят. Фани изработва за Ейнджъл друг вид book – така наречения „розов каталог“. Тя не разбира много добре за какво става дума, докато не се изясняват правилата на тази игра - да бъде луксозна проститутка. В началото Арлет е изплашена. Не след дълго осъзнава, че тази работа може да ѝ помогне бързо да събере пари и да подпомогне семейството си. Като проститутка, Арлет преживява буйна страст с богатия бизнесмен Алешандре, който, замаян от чувствата към девойката, започва връзка с майка ѝ Каролина. Така той може да бъде близо до девойката винаги, когато поиска да я има. Фани Ричард е жена, обсебена от властта. Тя поддържа връзка, изпълнена с конфликти, с Антъни – бивш модел и неин бизнес партньор. Между тях се играе игра на интереси, но зад всичко това може би се крие чувство, много близко до любовта...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!