loading...

петък, 18 май 2018 г.

"Убежище от грехове" - италиански сериал с Габриел Гарко тръгва по bTV


Две от най-красивите италиански лица играят главните роли в започващия на 23-и май (сряда) в 13:30 часа по bTV сериал "Убежище от грехове"...

Основната мъжка роля е поверена на гостувалия и у нас Габриел Гарко. Роден е през 1972 г. като Дарио Оливиеро. Вече бившият модел започва кариерата си ударно с титлата "Мистър Италия", след близо 30 ангажимента в киното и телевизията.

Не по-малко впечатляваща е и биографията на Мануела Аркури. Родена е през 1977 г. Фотомодел, актриса и водеща в РАИ... В пика на моделския ѝ период е най-търсената италианка във виртуалното пространство. Аркури започва кариерата си на 14-годишна възраст с участия във всевъзможни конкурси за красота. Била е сред 50-те най-желани жени в света в класация на сп. "Макс". През 2011 г. самият Берлускони е поискал да се запознае с нея, като според медиите тя дори е гостувала в неговия дом, но само за да си говорят по работа.

"Убежище от грехове" разказва история от края на 30-те години на миналия век в Рим, по времето на фашизма. Чувствената Кармен Табачи (Мануела Аркури) среща жестокия и коравосърдечен Нито Валди (Габриел Гарко), който се влюбва в нея. Тя обаче не отвръща на чувствата му именно заради злия му характер. Нито започва да я преследва, обсебен от нестихваща страст.

Междувременно, съдбата на Кармен се преплита с тази на семейство Фонтамара - богата еврейска фамилия, която осъзнава колко жестоки могат да бъдат расовите закони. Кармен трябва да се справи с трудните години по време на войната, окупацията, съпротивата и освобождението, за да стигне накрая до деня, в който отново ще се изправи срещу човека, който никога не е спирал да я преследва и желае. Валди се превръща в най-големия кошмар за Кармен, която очаква дете от Джанкарло (Франческо Тести) от фамилията Фонтамара...

1 коментар:

  1. Не са ли сгреши, защото пише че има още 1еп, т.е. Трябва да започне на 25 май.

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...