loading...

неделя, 3 юни 2018 г.

Утре в "Страсти в Тоскана: Аурора е жива и научава, че сестра ѝ Теса и Алесандро имат връзка, а дъщеря ѝ Ева не я помни, градчето Вила Алба е опустошено от наводнение (04-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (4-и юни) в сезон 4, епизод 1 на италианския сериал "Страсти в Тоскана", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV.

Градчето Вила Алба е опустошено от наводнение заради срутване на язовирната стена. 

Алесандро Монфори е убеден, че бедствието е предизвикано умишлено от семейство Астори - конкуренти винопроизводители, които живеят от другата страна на езерото в Боргорива и единствени са останали незасегнати от наводнението. 

Алесандро открито упреква Иван Астори и влиза в схватка с него. На следващата сутрин е открит трупът на Иван и брат му Фабио Астори обвинява Алесандро за смъртта му. 

Алесандро е извикан за разпит. Теса, която живее с него и дъщерята на сестра си Ева, заявява пред инспектора, че не е напускал дома им. 

Лукреция, вдовицата на Иван, съобщава на Фабио, че следствието е установило, че причината за смъртта на Иван е злополука, но деверът ѝ не вярва на полицията. 

Фабио купува "Прима Луче" от сестрите Тавиани, но предлага на Теса да ѝ върне имението, ако оттегли показанията си, които оневиняват Алесандро. Теса отказва. 

Аурора се събужда в непозната вила и избягва уплашена от къщата, в която е била затворена. Тя не помни нищо от последните две години. Аурора се завръща във Вила Алба и открива, че сестра ѝ Теса има връзка с Алесандро, а дъщеря ѝ Ева не я разпознава и се страхува от нея. 

Руджеро отвежда дъщеря си Аурора в своя дом. 

Алесандро обяснява на Ева, че не Теса, а Аурора е нейната майка. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...