loading...

неделя, 3 юни 2018 г.

Утре в "Черна любов": Емир поставя клопка на Нихан и използва Дениз за това, Кемал разбира, че Озан е починал преди часа, в който Зейнеп твърди, че е била при него (04-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Тарък моли Зейнеп окончателно да приключи с Емир, защото само я използва.

Един от персонала на болницата разказва, че една жена е постила пациента в болницата. Нихан отново настоява Кемал да поговори със сестра си.

Зейнеп разбира, че шкафът, в който стоят доказателствата, е заключен...

Кемал отива при Зейнеп, а Нихан при Емир. Момичето приема брат си. Кемал ѝ казва, че не иска отново да я загуби. Когато започва да я разпитва за деня на убийството на Озан, тя се притеснява и разлива чая. Кемал я пита дали е била в болницата в онзи ден. Тя потвърждава. Разказва, че в стаята е имало лекар, а Озан е спял. Зейнеп отново се оправдава. Кемал за последен път я предупреждава, че ако го е излъгала, няма да ѝ прости никога.

Нихан пита Емир защо защитава толкова Зейнеп. В този момент Емир нарежда на Туфан да остави Дениз в автомобила на Нихан и да информира пресата, че съпругата му е забравила детето си в колата. 

Нихан остава без коментар въпросите на журналистите. 

Кемал се усъмнява в думите на Зейнеп и се връща в болницата. Научава, че Озан е починал преди часа, в който Зейнеп твърди, че е била при него. Зейнеп му признава, че е бременна. Кемал казва на сестра си, че предпочита тя да е мъртвата, а не Озан. 

Емир предупреждава Нихан, че ако се разведе с него, ще ѝ отнеме Дениз. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!