loading...

понеделник, 4 юни 2018 г.

Утре в "Завинаги свързани": Сохам получава нареждане да отвлече Манав, Арджун пада и се наранява, Теджу чувства Арчана по-близка (05-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и юни) в следващия епизод на индийския сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 часа по Diema Family!

Аникет и Вайшали посещават дома на Арчана. Аникет е щастлив от факта, че Теджу и Ови са роднини. Савита е подразнена от неочакваното посещение. Настоява Аникет и Вайшали да напуснат имението. 

Арчана моли Манав, че ще позволи в бъдеще Аникет да общува с Теджу и Ови. 

Теджу признава на Сачин, че забелязва, че с всеки изминал ден Арчана всъщност ги обича и иска те да са щастливи. Учудена, е че Сачин не показва никаква реакция. Убедена, е че крие нещо от нея. 

Гангстери планират да отвлекат Манав. 

Дамодар разкрива на Арчана намерението си да им гостува в Индия. 

Балак научава от Сохам, че полицаите все още не са приключили следствието по делото за отвличането на Рахим. Заявява на Сохам, че още същата вечер ще му изпрати снимка на мъжа, който трябва да бъде похитен. 

Теджу моли Вандита да ѝ разкрие детайли от характера на Арчана. Вандита я уверява, че Арчана и за секунда не е спирала да мисли за нея и Ови, въпреки че в продължение на 18 години са били далеч от нея. 

Арджун пада и се наранява. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...