loading...

понеделник, 4 юни 2018 г.

Утре в "Прости ми": Кадер разбира, че Нериман никога не е била болна, след като Елиф се нагълтва по погрешка с нейните хапчета, Яман намира припадналата Фериде, Бахар получава снимки от Харика, на които са Онур и Харика, хванати за ръце (05-и юни)

Прочетете какво ще се случи утре (05-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

Дерия, бившата приятелка на Мурат, отива в дома му и там се запознава със Съла. Съла споделя, че тя и Мурат са законно женени. Дерия настоява пред Съла, че Мурат не я обича.

Онур настоява да разговаря с мнимия любовник на Харика. Харика го убеждава да се видят тримата, като Онур се държи с нея така, като че ли имат любовна връзка.

По време на работната среща бизнесменът Аббас решава да подпише договор с фирмата на Яман. Фериде се чувства по-зле от изядените гъби. Яман не й вярва и настоява да остане до края на работния й ден.

Елиф погрешно изпива лекарствата на Нериман. Кадeр веднага я отвежда на лекар. Там узнава, че Нериман е приемала само витамини и никога не е била болна. Кадер се досеща, че Нериман я е заблудила не само за болестта си, но и за познанството си с Джейлян.

Непознат снима Онур и Харика, докато те са заедно в ресторанта в очакване на мнимия приятел на Харика. Онур заблуждава Бахар, че е на работното си място. Фотографът предава снимките на Харика, а тя ги изпраща на телефона на Бахар.

Яман узнава, че Седа е наредила да бъдат готвени гъби за Фериде. Уволнява Седа и се отправя към дома на Фериде. 

Джейлян усеща, че Нериман вече не е на нейна страна, и решава да я обезвреди. 

Яман открива Фериде припаднала в дома й. След като идва в съзнание, споделя с Фериде плана на Седа да й навреди. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...