loading...

сряда, 6 юни 2018 г.

Тръгват последните епизоди на хитова серийна поредица от 11-и юни


Трима опасни убийци, заплетени мистерии и разтърсващ финал на "Тежки престъпления"...


Премиерният шести сезон на сериала започва на 11-и юни (понеделник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 18:00 часа в ефира на bTV Action!

По следите на трима опасни убийци са героите в шестия сезон на "Тежки престъпления". Заедно ще разрешават заплетени мистерии на фона на сложни политически ситуации. Последният сезон дава отговор на въпроса: "Каква е цената на риска?"...

Шарън Рейдър (номинираната за "Оскар" Мария МакДоналд) и нейният нов шеф - лейтенант Мейсън - ще навлязат в дълбоките води на постоянно променящите се приоритети на съдебната система. Взимането на решения ще бъде по-сложно от всякога, а обратите - неизбежни. Предстои сътрудничеството между полицаи и прокурори в името на справедливостта.

Наближава момента, в който серийният убиец Филип Строх ще се завърне. Страшният престъпник е изигран от Били Бърк, известен с ролята си на бащата на Бела от сензационната поредица "Здрач".

Създателят на продукцията - Джеймс Дъф - споделя, че макар да не обича да навлиза в политически теми, последните промени в САЩ са породили редица въпроси относно бъдещето на държавата и нейната съдебна система. Част от тези висящи въпроси неизбежно са засегнати в сюжетното действие на сериала.

Усещайки че краят е близо, носителят на награда "Еми" за изключителен сценарий на минисериал казва: "Чувствах, че трябва да напиша финал, който да бъде достоен за сериала и неговите герои". И успява - краят на поредицата е разтърсващ и поражда порой от дискусии в социалните мрежи в САЩ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!